mehdiastro 2 ارسال شده در مرداد 93 سلام من چند مورد مشکل داشتم با قالب مینیاتور 1 : اینکه هدر قالب چطوری میاد ؟ آیا باید عکس هدر رو ویرایش کنیم ؟ 2 اینکه منو بالایی سایت چطوری فعال میشه ؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
رضاقاسمی 1,539 ارسال شده در مرداد 93 سلام من چند مورد مشکل داشتم با قالب مینیاتور 1 : اینکه هدر قالب چطوری میاد ؟ آیا باید عکس هدر رو ویرایش کنیم ؟ 2 اینکه منو بالایی سایت چطوری فعال میشه ؟ آدرس بدید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mehdiastro 2 ارسال شده در مرداد 93 آدرس بدید ارسال شد نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
رضاقاسمی 1,539 ارسال شده در مرداد 93 ارسال شد تو تاپیک هم میذاشتید مشکل نداشتا الان بررسی میشه نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
رضاقاسمی 1,539 ارسال شده در مرداد 93 (ویرایش شده) آدرس دانلود رو بدید ویرایش شده مرداد 93 توسط ghasemy50 نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mehdiastro 2 ارسال شده در مرداد 93 آدرس دانلود رو بدید http://www.joomina.ir/joomla-farsi-extensions/joomla-farsi-template-rtl/template-design/%D9%82%D8%A7%D9%84%D8%A8-%D9%85%DB%8C%D9%86%DB%8C%D8%A7%D8%AA%D9%88%D8%B1-%D8%A8%D8%B1%D8%A7%DB%8C-%D8%AC%D9%88%D9%85%D9%84%D8%A7-16.html نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
رضاقاسمی 1,539 ارسال شده در مرداد 93 http://www.joomina.ir/joomla-farsi-extensions/joomla-farsi-template-rtl/template-design/%D9%82%D8%A7%D9%84%D8%A8-%D9%85%DB%8C%D9%86%DB%8C%D8%A7%D8%AA%D9%88%D8%B1-%D8%A8%D8%B1%D8%A7%DB%8C-%D8%AC%D9%88%D9%85%D9%84%D8%A7-16.html این فایل رو ویرایش کنید: http://najva313.ir/templates/najva/images/joominaheader-03.png نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mehdiastro 2 ارسال شده در مرداد 93 این فایل رو ویرایش کنید: http://najva313.ir/templates/najva/images/joominaheader-03.png منو بالایی چطور فعال میشه ؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
رضاقاسمی 1,539 ارسال شده در مرداد 93 صبر کنید تست کردم اطلاع میدم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mehdiastro 2 ارسال شده در مرداد 93 از دوستان کسی نیست بتونه کمک کنه ؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
رضاقاسمی 1,539 ارسال شده در مرداد 93 متاسفانه ?tp=1 کار نمیکنه برای شما وگر نه راهنماییتون می کردم. موفق باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mehdiastro 2 ارسال شده در مرداد 93 متاسفانه ?tp=1 کار نمیکنه برای شما وگر نه راهنماییتون می کردم. موفق باشید یعنی راه حلی وجود ندارد ؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
رضاقاسمی 1,539 ارسال شده در مرداد 93 یعنی راه حلی وجود ندارد ؟ شاید دوستان راه دیگه ای در نظر داشته باشند ولی بنده راه دیگری به ذهنم نمیرسد در صورتی که راهی به ذهنم رسید مطرح می کنم موفق باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
محمدحسین میری 3,094 ارسال شده در مرداد 93 درود بر شما ?tp=1 را از مدیریت قالب ها » تنظیمات می تونید فعال کنید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mehdiastro 2 ارسال شده در مرداد 93 درود بر شما ?tp=1 را از مدیریت قالب ها » تنظیمات می تونید فعال کنید ممنون از شما دوست عزیز با فعال کردن این مورد مشکل رفع شد از شما هم تشکر میکم جناب قاسمی هم فامیلی عزیز 1 واکنش ها : رضاقاسمی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
رضاقاسمی 1,539 ارسال شده در مرداد 93 ممنون از شما دوست عزیز با فعال کردن این مورد مشکل رفع شد از شما هم تشکر میکم جناب قاسمی هم فامیلی عزیز مگر شما هم قاسمی هستید؟ بله جناب میری استاد بنده است 1 واکنش ها : mehdiastro نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mehdiastro 2 ارسال شده در مرداد 93 مگر شما هم قاسمی هستید؟ بله جناب میری استاد بنده است بله مهدی قاسمی هستم ایشالا سلامت باشن 1 واکنش ها : رضاقاسمی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر