icons 4 ارسال شده در مرداد 93 سلام درمورد ماژول پرداخت آنلاین بانک ملت که توی سایت جومینا منتشر شده ، میخواستم بدونم چطور میشه ازش استفاده کرد؟ تنظیمات خاصی نداره! نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
رضاقاسمی 1,539 ارسال شده در مرداد 93 سلام درمورد ماژول پرداخت آنلاین بانک ملت که توی سایت جومینا منتشر شده ، میخواستم بدونم چطور میشه ازش استفاده کرد؟ تنظیمات خاصی نداره! بهترین راه خرید درگاه هست درگاه های آماده همه مشکل دارند 1 واکنش ها : icons نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
icons 4 ارسال شده در مرداد 93 از کجا باید خریداری کنم؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
رضاقاسمی 1,539 ارسال شده در مرداد 93 این کلمه رو سرچ کنید درگاه پرداخت بانک ملت grand اولین سایت ببخشید چون دادن لینک ممنوعه مجبور بودم موفق باشید 1 واکنش ها : icons نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
محمدحسین میری 3,094 ارسال شده در مرداد 93 درود بر شما البته صحبت های اقای قاسمی جای خود و روی سر ما جا دارد تبلیغ موارد تجاری غیر از محصولات جومینا ممنوع می باشد در جومینا مارک و پیامک ایرانیان و ... خیلی جاهای دیگر از همین ماژول پرداخت سریع استفاده می شود و مشکلی درونش نیست جواب استارتر تاپیک : تنظیماتی نخواهد داشت. زیرا فقط ترمینال ای دی و رمز و شناسه رو می خواهد که در ماپوننت پرداخت بانک ملت وارد شوید و بالا سمت چپ گزینه تنظمات را بزنید و موارد را پر کنید ضمن اینکه بانک باید ای پی سرور رار روی ان ست کند 2 واکنش ها : icons و رضاقاسمی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
رضاقاسمی 1,539 ارسال شده در مرداد 93 درود بر شما البته صحبت های اقای قاسمی جای خود و روی سر ما جا دارد تبلیغ موارد تجاری غیر از محصولات جومینا ممنوع می باشد در جومینا مارک و پیامک ایرانیان و ... خیلی جاهای دیگر از همین ماژول پرداخت سریع استفاده می شود و مشکلی درونش نیست جواب استارتر تاپیک : تنظیماتی نخواهد داشت. زیرا فقط ترمینال ای دی و رمز و شناسه رو می خواهد که در ماپوننت پرداخت بانک ملت وارد شوید و بالا سمت چپ گزینه تنظمات را بزنید و موارد را پر کنید ضمن اینکه بانک باید ای پی سرور رار روی ان ست کند آقای میری ببخشید اگر خطایی کردم ولی من چون خودم از اون افزونه استفاده کردم و مشکلی نداشتم ولی افزونه جومینا مشکل داشت پیشنهاد دادم ببخشید توروخدا 1 واکنش ها : icons نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
محمدحسین میری 3,094 ارسال شده در مرداد 93 درود بر شما بنده خدا چرا اینقدر عذرخواهی می کنی شما کاری نکردی که بخای عذرخواهی کنی مشکلی نیست. زیاد جدی نگیر اگر مشکل داشت حتما دلیلی داره. زیرا بنده و سایر دوستان بارها استفاده کرده ایم. اگر برای همه مشکل داشت می باید کوهی از تاچیک در جومینا سرازیر می شد. راستی رضا جان همه افزونه های رایگان مشکل ندارندهااا 1 واکنش ها : رضاقاسمی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر