yousof2000 36 ارسال شده در مرداد 93 (ویرایش شده) سلام دوستان بنده در صفحه اصلی وب سایت، از ماژول آیدانیوز استفاده کردم و مشکلی که الآن دارم با "لینک ادامه مطلب" هست. آدرس وب سایت: http://www.tasveergar.ir ببینید، من می خوام لینک دکمه ادامه مطلب هر یک از مطالب موجود در آیدا نیوز، به جای اینکه فقط بنویسه "ادامه مطلب"، بنویسه "ادامه مطلبِ 'موضوع مورد نظر' و به جای موضوع مورد نظر نام مطلب نوشه بشه، چون این توی سئو خیلی اهمیت داره. لطفا راهنمایی کنید - با تشکر ویرایش شده مرداد 93 توسط روح الله نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
محمدحسین میری 3,094 ارسال شده در مرداد 93 درود بر شما کار نشدنی نیست. برسی کردم اما یکم وقت می بره چون ماژول بزرگی هست و انواع شرط ها رو گذاشته و در هر شرط نحوه چیدمان تغییر میکنه اگر در تنظیمات شرطی تغییر داده بشه احتمال اینکه این مورد هم تغییر کنه هست اما بطور کلی باید هسته ماژول ویرایش بشه 1 واکنش ها : yousof2000 نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
رضاقاسمی 1,539 ارسال شده در مرداد 93 درود بر شما کار نشدنی نیست. برسی کردم اما یکم وقت می بره چون ماژول بزرگی هست و انواع شرط ها رو گذاشته و در هر شرط نحوه چیدمان تغییر میکنه اگر در تنظیمات شرطی تغییر داده بشه احتمال اینکه این مورد هم تغییر کنه هست اما بطور کلی باید هسته ماژول ویرایش بشه بله درسته حرف شما میتونید دسترسی بدید براتون انجام بدم 1 واکنش ها : yousof2000 نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
رضاقاسمی 1,539 ارسال شده در مرداد 93 بله درسته حرف شما میتونید دسترسی بدید براتون انجام بدم چی شد پس؟ میخواید انجام بدم یا نه؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
yousof2000 36 ارسال شده در مرداد 93 من یه جایی خوندم که این کار برای سئو اهمیت داره و بهتره اینجوی نمیش داده بشه. نظر شما چیه؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
رضاقاسمی 1,539 ارسال شده در مرداد 93 من یه جایی خوندم که این کار برای سئو اهمیت داره و بهتره اینجوی نمیش داده بشه. نظر شما چیه؟ بله 100 % اهمیت داره نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
yousof2000 36 ارسال شده در مرداد 93 اطلاعات هاست رو براتون می فرستم، زحمتتون میدم. متشکرم -> نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
رضاقاسمی 1,539 ارسال شده در مرداد 93 اطلاعات هاست رو براتون می فرستم، زحمتتون میدم. متشکرم -> شما اجازه دسترسی به بخش مدیریت این سایت را ندارید لطفا دسترسی بدید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
yousof2000 36 ارسال شده در مرداد 93 ببخشید عزیز، حواسم نبود. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
رضاقاسمی 1,539 ارسال شده در مرداد 93 ببخشید عزیز، حواسم نبود. منتظر باشید انجام می شود نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر