mfjoomina 2 ارسال شده در مرداد 93 (ویرایش شده) با سلام من از انجمن کیوننا 2.2 در جوملا 2.5 استفاده می کنم. در قسمت ویرایش کاربر هنگام ذخیره کردن اطلاعات با خطای 500 Internal Server Error مواجه میشم که توضیح میده مشکل از Fatal Error: Call to undefined method JAccess::get_object_id() in libraries/joomla/database/table/user.php on line 220 هست. لطفا کمک بفرمایید. البته این نکته هم قابل ذکره که تو سایت دیگه هم آزمایش کردم همین خطا رو میده. با تشکر ویرایش شده مرداد 93 توسط mfjoomina نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
محمدحسین میری 3,094 ارسال شده در مرداد 93 درود بر شما آخرین نسخه کیونا و آخرین نسخه جوملا نصب است ؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mfjoomina 2 ارسال شده در مرداد 93 درود بر شما آخرین نسخه کیونا و آخرین نسخه جوملا نصب است ؟ جوملا 2.5.22 و کیوننا نسخه 2.2 نصبه چون آخرین نسخه فارسی که پیدا کردم همین بود نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
محمدحسین میری 3,094 ارسال شده در مرداد 93 درود بر شما یک تستی بکنید از سایت تون بک آپ بگیرید ( ترجیحا باید آکیبا بگیرید و در سیستم خود نگه دارید ) سپس این کیونا را کاملا حذف کنید برسی کنید اگر جدولی از اون باقی مونده مجدد پاکش کنید یا حتی فایلی آخرین نسخه را از سایت سازنده دانلود و نصب کنید ببینید همان مشکل را دارد ؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mfjoomina 2 ارسال شده در مرداد 93 درود بر شما یک تستی بکنید از سایت تون بک آپ بگیرید ( ترجیحا باید آکیبا بگیرید و در سیستم خود نگه دارید ) سپس این کیونا را کاملا حذف کنید برسی کنید اگر جدولی از اون باقی مونده مجدد پاکش کنید یا حتی فایلی آخرین نسخه را از سایت سازنده دانلود و نصب کنید ببینید همان مشکل را دارد ؟ همین نسخه کیوننا رو تو یه سایت دیگه هم نصب کردم با هم همین مشکل رو داره! نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
محمدحسین میری 3,094 ارسال شده در مرداد 93 درود بر شما دوست عزیز بنده کی گفتم همین کیونا را در یک سایت دیگر نصب کنید متن پست بالا را که دادم بخونید و کامل انجام دهید لطفا توجه کنید 1 واکنش ها : رضاقاسمی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر