sahar rasouli 3 ارسال شده در مرداد 93 سلام من روی جوملا 2.5 خاستم افزونه Akeeba رو بریزم که با این خطا روبرو شدم! حالا باید چیکار کنم؟ ممنون آپلود فایل به سرور با مشکل روبرو شد نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
رضاقاسمی 1,539 ارسال شده در مرداد 93 سلام من روی جوملا 2.5 خاستم افزونه Akeeba رو بریزم که با این خطا روبرو شدم! حالا باید چیکار کنم؟ ممنون آپلود فایل به سرور با مشکل روبرو شد افزونه های دیگه رو میتونید نصب کنید؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mraf 28 ارسال شده در مرداد 93 سلام آیا ورژن Akeeba رو همخوان با نسخه جوملای مرتبط نصب کردید؟ ( چقدر فارسی گفتن سخته ) من خاطرم هست پارسال برای اینکه روی جوملا ۲.۵ AKeeba نصب کنم ۴-۵ الی نسخه قبل تر از نسخه به روز اون رو نصب کردم فقط و فقط بخاطر اینکه در ورژن جدید به باگ داشت پس لطفا نسخه جوملا + نسخه Akeeba رو هم بفرمایید مانا باشید 1 واکنش ها : sahar rasouli نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
sahar rasouli 3 ارسال شده در مرداد 93 افزونه های دیگه رو میتونید نصب کنید؟ مشکل با Akeeba داره گویا چون افزونه دیگه رو ریخت!!!!! نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
sahar rasouli 3 ارسال شده در مرداد 93 سلام آیا ورژن Akeeba رو همخوان با نسخه جوملای مرتبط نصب کردید؟ ( چقدر فارسی گفتن سخته ) من خاطرم هست پارسال برای اینکه روی جوملا ۲.۵ AKeeba نصب کنم ۴-۵ الی نسخه قبل تر از نسخه به روز اون رو نصب کردم فقط و فقط بخاطر اینکه در ورژن جدید به باگ داشت پس لطفا نسخه جوملا + نسخه Akeeba رو هم بفرمایید مانا باشید تو خوده سایتی که گرفتم گفت با ورژن 2.5 همخونه و ورژن خودشم اینه com_akeeba-3.8.1-core یعنی 3.8.1 است مانا باشید؟!!!!!! نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر