40sec 28 ارسال شده در مرداد 93 (ویرایش شده) با سلام می دونیم که با فعال کردن پلاگین پروفایل، فیلدهایی مثل شهر، آدرس، تلفن و... نیز به ثبت نام پیشفرض جوملا اضافه میشه؛ حالا میدونید چطور میشه توی فرم ثبت نام کامپوننت CB مثلا یک فیلد تلفن اضافه کرد طوری که با ثبت نام کاربر و درج تلفن، مقدار اون توی پروفایل جوملا هم .ذخیره بشه با تشکر ویرایش شده مرداد 93 توسط Abdollah Kaviani نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
رضاقاسمی 1,539 ارسال شده در مرداد 93 (ویرایش شده) با سلام می دونیم که با فعال کردن پلاگین پروفایل، فیلدهایی مثل شهر، آدرس، تلفن و... نیز به ثبت نام پیشفرض جوملا اضافه میشه؛ حالا میدونید چطور میشه توی فرم ثبت نام کامپوننت CB مثلا یک فیلد تلفن اضافه کرد طوری که با ثبت نام کاربر و درج تلفن، مقدار اون توی پروفایل جوملا هم .ذخیره بشه با تشکر اين كه كاري نداره نمايش در پروفايل رو بله بذار ویرایش شده مرداد 93 توسط ghasemy50 نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
40sec 28 ارسال شده در مرداد 93 نه جانم. فکر کنم متوجه منظورم نشدی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
رضاقاسمی 1,539 ارسال شده در مرداد 93 نه جانم. فکر کنم متوجه منظورم نشدی خوب پس چيه منظورتون نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
40sec 28 ارسال شده در مرداد 93 این نمایی از بخش ادمین جوملاست عکس اول مدیریت کاربر رو نشون میده که در سمت راست فیلدهای دلخواهی است که توسط پلاگین پروفایل فعال شده اند و عکس دوم مدیریت فیلدهای کامپوننت CB هستند وقتی توسط cb کسی ثبت نام می کنه و برفرض ایمیلش رو درج می کنه، این ایمیل در پروفایل جوملا (عکس 1) هم ذخیره میشه من می خوام کسی که تلفنش رو هم توسط cb وارد می کنه در پروفایل جوملا (عکس 1) ذخیره بشه نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر