clik8000 102 ارسال شده در مرداد 93 با سلام کامپوننت J2store من به خوبی کار میکرد البته تا یک هفته پیش ولی حالا با مشکل مواجه شدم موقعی که میخواد وارد بانک ملت بشه ارور میده و وارد نمیشه به پرداخت بانک ملت تماس گرفتم گفتن پلاگین بانک ملت متصل به شبکه شاپرک نیست از دوستان کسی میتونه راهنمایی کنه چطور میتونم این پلاگین بانک ملت رو به شبکه شاپرک وصل کنم به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
clik8000 102 ارسال شده در مرداد 93 از دوستان کسی نیست این مشکل ما رو حل کنه ؟ به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
clik8000 102 ارسال شده در مرداد 93 از اساتید کسی نیست این کار رو واسم انجام بده با هزینه هم باشه مشکلی نیست به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
رضاقاسمی 1,539 ارسال شده در مرداد 93 از اساتید کسی نیست این کار رو واسم انجام بده با هزینه هم باشه مشکلی نیست دوست عزیز اگر کسی بتونه مشکلی رو حل کنه دریغ نمیکنه شما هم بهتره صبر کنید تا کسی که راه چاره رومیدونه کمکتون کنه به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
rezajaf 21 ارسال شده در مرداد 93 این پلاگین جدید واسه بانک ملت هست که میتونید دانلود کنید یکسری ویرایش هم داشت انجام شده mellat_j2store.zip 1 واکنش ها : clik8000 به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
clik8000 102 ارسال شده در مرداد 93 آقا واقعاً دستس درد نکنه شرمنده کردی به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
rezajaf 21 ارسال شده در مرداد 93 آقا واقعاً دستس درد نکنه شرمنده کردی خواهش میکنم 1 واکنش ها : clik8000 به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
clik8000 102 ارسال شده در مرداد 93 راستی مهندس میتونید این پلاگین بانک ملت رو واسه k2store هم حلش کنید؟ به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
rezajaf 21 ارسال شده در مرداد 93 راستی مهندس میتونید این پلاگین بانک ملت رو واسه k2store هم حلش کنید؟ پلاگین رو ارسال کنید من تغییراتو بدم براتون به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
clik8000 102 ارسال شده در مرداد 93 پلاگین رو ارسال کنید من تغییراتو بدم براتون پلاگینشو ندارم میشه اینو واسه k2store تبدیل کرد ؟ به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
rezajaf 21 ارسال شده در مرداد 93 پلاگینشو ندارم میشه اینو واسه k2store تبدیل کرد ؟ : کارنکردم ولی توسایت k2store من با http://www.afzoneha.ir/%D8%A7%D9%81%D8%B2%D9%88%D9%86%D9%87-%D9%BE%D8%B1%D8%AF%D8%A7%D8%AE%D8%AA/item/301-%D9%BE%D9%84%D8%A7%DA%AF%DB%8C%D9%86-%D8%A8%D8%A7%D9%86%DA%A9-%D9%85%D9%84%D8%AA-k2-store#%D8%AC%D8%B2%D8%A6%DB%8C%D8%A7%D8%AA-%DA%A9%D8%A7%D9%85%D9%84 میتونید پلاگین بانک ملتشو دانلود کنید 1 واکنش ها : clik8000 به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
lorus 0 ارسال شده در اسفند 95 (ویرایش شده) با سلام خدمت دوستان و اساتید محترم از تاریخ ایجاد و پاسخ گویی به این پست زمانی زیادی می گذرد اما من امروز این پلاگین رو نصب کردم و با مشکلی که در تصویر مشاهده می فرماید روبرو شده ام اگر حقیر را در جهت رفع آن راهنمایی بفرمایید بسیار خوشحال خواهم شد لازم به یادآوریست : جوملای مورد استفاده حقیر 3.6.5 و جی تو استور :3.2.19 pro هستش با تشکر فراوان ویرایش شده اسفند 95 توسط lorus به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
رضاقاسمی 1,539 ارسال شده در اسفند 95 با سلام ، دوست عزیز این پلاگین مربوط به جوملا 2.5 میباشد. همچنین لطفا تاپیک قدیمی را بالا نیاورده و تاپیک جدید ایجاد نمایید. بسته شد/ یاعلی به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر