gipcenter 3 ارسال شده در مرداد 93 با سلام به یک مشکلی در سایت جوملایی خودم برخوردم.میخواهم مدیا آر اس اس (Media Rss) در سایت خودم راهاندازی منم و خدمات بدم.هرچی دنبال یک کامپوننت یا پلاگین برای جوملا 2.5 گشتم پیدا نکردم.کسی میتونه راهنمایی کنه چجوری این کار رو انجام بدهم برای دوستانی که متوجه نشدن منظورم rss مثل آدرس زیر است http://www.mashhadrooydad.ir/a/feed/ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
khalooei 10 ارسال شده در مرداد 93 با سلام به یک مشکلی در سایت جوملایی خودم برخوردم.میخواهم مدیا آر اس اس (Media Rss) در سایت خودم راهاندازی منم و خدمات بدم.هرچی دنبال یک کامپوننت یا پلاگین برای جوملا 2.5 گشتم پیدا نکردم.کسی میتونه راهنمایی کنه چجوری این کار رو انجام بدهم برای دوستانی که متوجه نشدن منظورم rss مثل آدرس زیر است http://www.mashhadrooydad.ir/a/feed/ باسلام این امکان در جوملا با rss خودش شبیه این است.. با این آدرس yourDomail.ir / ?format=feed&type=rss موفق و موید باشید... التماس دعا نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
khalooei 10 ارسال شده در مرداد 93 باسلام این امکان در جوملا با rss خودش شبیه این است.. با این آدرس yourDomail.ir / ?format=feed&type=rss موفق و موید باشید... التماس دعا اگر در اینترنت هم چرخی بزنید با عنوانی که گفته بودید یک کامپوننت وجود دارد لینک سایت نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
gipcenter 3 ارسال شده در مرداد 93 اگر در اینترنت هم چرخی بزنید با عنوانی که گفته بودید یک کامپوننت وجود دارد لینک سایت متشکر آقا مصطفی ولی این آدرس که شما دادین آر اس اس معمولی جوملا هست و آر اس اس مدیا نیست ولینک رو هم منم بهش بر خوردم ولی این افزونه برای جوملا 1.5 هست و برای 2.5 گسترش ندادن.نمیشه کمک دیگه ای بکنید لطفا 1 واکنش ها : رضاقاسمی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
gipcenter 3 ارسال شده در مرداد 93 متشکر آقا مصطفی ولی این آدرس که شما دادین آر اس اس معمولی جوملا هست و آر اس اس مدیا نیست ولینک رو هم منم بهش بر خوردم ولی این افزونه برای جوملا 1.5 هست و برای 2.5 گسترش ندادن.نمیشه کمک دیگه ای بکنید لطفا up sorry نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
bartar 26 ارسال شده در مرداد 93 با سلام به یک مشکلی در سایت جوملایی خودم برخوردم.میخواهم مدیا آر اس اس (Media Rss) در سایت خودم راهاندازی منم و خدمات بدم.هرچی دنبال یک کامپوننت یا پلاگین برای جوملا 2.5 گشتم پیدا نکردم.کسی میتونه راهنمایی کنه چجوری این کار رو انجام بدهم برای دوستانی که متوجه نشدن منظورم rss مثل آدرس زیر است http://www.mashhadrooydad.ir/a/feed/ می شه در مورد مدیا آر اس اس توضیح بدید و یه نمونه که تو سایتهای دیگه هست رو معرفی کنید. من خودم کنجکاو شدم ببینم این چیه؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
gipcenter 3 ارسال شده در مرداد 93 بله حتما مدیا امکانی هست که اجازه میدهد در آر اس اس شما چندین تصویر ،ویدئو و فایل صوتی را در خبر قرار دهید در صورتی که در آر اس اس معمولی فقط متن و یک تصویر قرار دارد.حالا من چه نیازی به این دارم.یک برنامه نویس موبایل یک برنامه برام نوشته که امکان خواندن آر اس اس را دارد ولی تصاویر اون آر اس اس باید در تگ مدیا باشه تا بتونه درست جای گذاری کنه.برای وردپرس این پلاگین موجود هست و به راحتی بدست میاد ولی برای جوملا من فقط به یک کامپوننت جوملا 1.5 برخوردم و جوملا 2.5 ندیدم حالا میخواهم بدونم کسی اطلاعاتی در این مورد داره. نمونه هم که همین سایت مشهد رویداد هست که فرستادم 1 واکنش ها : bartar نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
رضاقاسمی 1,539 ارسال شده در مرداد 93 می شه در مورد مدیا آر اس اس توضیح بدید و یه نمونه که تو سایتهای دیگه هست رو معرفی کنید. من خودم کنجکاو شدم ببینم این چیه؟ مدیا ار اس اس چیزیه که میتونین فایلها و چیزایی که ضمیمه مطالبه نشون داده بشه اینطور که من فهمیدم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
رضاقاسمی 1,539 ارسال شده در مرداد 93 بله حتما مدیا امکانی هست که اجازه میدهد در آر اس اس شما چندین تصویر ،ویدئو و فایل صوتی را در خبر قرار دهید در صورتی که در آر اس اس معمولی فقط متن و یک تصویر قرار دارد.حالا من چه نیازی به این دارم.یک برنامه نویس موبایل یک برنامه برام نوشته که امکان خواندن آر اس اس را دارد ولی تصاویر اون آر اس اس باید در تگ مدیا باشه تا بتونه درست جای گذاری کنه.برای وردپرس این پلاگین موجود هست و به راحتی بدست میاد ولی برای جوملا من فقط به یک کامپوننت جوملا 1.5 برخوردم و جوملا 2.5 ندیدم حالا میخواهم بدونم کسی اطلاعاتی در این مورد داره. نمونه هم که همین سایت مشهد رویداد هست که فرستادم اه شما هم پاسخ دادید ببخشید من ندیدم ایشون کامل تر توضیح دادن راستی اگر پیدا کردم بهتون میدم اگر هم خیلی عجله دارید میتونین سفارش طراحی شو به طراحان سایت جومینا بدید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر