amo-mohsen 5 ارسال شده در مرداد 93 سلام یه سوال داشتم تو سایت من کسی که میخواد نظر بده نمیتونه نظر بده با استفاده از k2 نظرشو که مینویسه اون فلشه پایین هی میچرخه ولی نظر کاربر ثبت نمیشه جوملا 2.5 استفاده میکنم اینم آدرس سایت: www.sefroyekco.ir از دوستان کس هست که بتونه کمک کنه؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
amo-mohsen 5 ارسال شده در مرداد 93 اساتید؟ دوستان؟ مدیران؟ کسی دلیلشو نمیدونه؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
amo-mohsen 5 ارسال شده در مرداد 93 ممنون از همکاری همه! نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
khalooei 10 ارسال شده در مرداد 93 سلام یه سوال داشتم تو سایت من کسی که میخواد نظر بده نمیتونه نظر بده با استفاده از k2 نظرشو که مینویسه اون فلشه پایین هی میچرخه ولی نظر کاربر ثبت نمیشه جوملا 2.5 استفاده میکنم اینم آدرس سایت: www.sefroyekco.ir از دوستان کس هست که بتونه کمک کنه؟ باسلام به قسمت مدیریت k2 رفته و در قسمت تنظیمات چک کنید که فایل jquery روی کجا تنظیم شده . آن را به لوکال تغییر دهید ببینید مشکل رفع میشود ؟ چون احتمال دارد موقع لود صفحه توانایی لود فایل jquery از سرور اصلی را نداشته باشد... 1 واکنش ها : رضاقاسمی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
amo-mohsen 5 ارسال شده در مرداد 93 باسلام به قسمت مدیریت k2 رفته و در قسمت تنظیمات چک کنید که فایل jquery روی کجا تنظیم شده . آن را به لوکال تغییر دهید ببینید مشکل رفع میشود ؟ چون احتمال دارد موقع لود صفحه توانایی لود فایل jquery از سرور اصلی را نداشته باشد... اینو هم انجام داده بودم نشد فقط کاریو که انجام نداده بودم این بود که فایل جی کوری رو دانلود کنم و روی هاستم بزارم باید این کارو کنم یا خوده جوملا در لوکال جی کوری رو داره؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
amo-mohsen 5 ارسال شده در مرداد 93 ازونجایی که زکات علم یاد دادنشه گفتم که بدونید با تنظیم نسحه جی کوری درست شد 1 واکنش ها : رضاقاسمی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
رضاقاسمی 1,539 ارسال شده در مرداد 93 ازونجایی که زکات علم یاد دادنشه گفتم که بدونید با تنظیم نسحه جی کوری درست شد ممنون از اطلاع رسانیتون نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
salimy 45 ارسال شده در بهمن 95 (ویرایش شده) سلام دوستان منم این مشکل و دارم هر کاری کردم حل نشد البته من در بخش jquery گزینه های زیادی دارم و همه را امتحان کردم اما نشد که بشود جوملا 3 www.rizehnews.ir ویرایش شده بهمن 95 توسط salimy نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر