vakilmodafe 0 ارسال شده در مرداد 93 الان وقتی میخوام روی مجموعه از طریق کا 2،عکس بذارم این پیام خطا میاد در صورتیکه قبلا این طور نبود: Deadlock found when trying to get lock; try restarting transaction SQL=UPDATE `q7394_finder_terms` AS t INNER JOIN `q7394_finder_tokens_aggregate` AS ta ON ta.term_id = t.term_id SET t.`links` = t.links + 1 نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
amo-mohsen 5 ارسال شده در مرداد 93 سلام یه سوال داشتم تو سایت من کسی که میخواد نظر بده نمیتونه نظر بده با استفاده از k2 نظرشو که مینویسه اون فلشه پایین هی میچرخه ولی نظر کاربر ثبت نمیشه جوملا 2.5 استفاده میکنم اینم آدرس سایت: www.sefroyekco.ir از دوستان کس هست که بتونه کمک کنه؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
رضاقاسمی 1,539 ارسال شده در مرداد 93 سلام یه سوال داشتم تو سایت من کسی که میخواد نظر بده نمیتونه نظر بده با استفاده از k2 نظرشو که مینویسه اون فلشه پایین هی میچرخه ولی نظر کاربر ثبت نمیشه جوملا 2.5 استفاده میکنم اینم آدرس سایت: www.sefroyekco.ir از دوستان کس هست که بتونه کمک کنه؟ لطفا سوالتون رو تو یه تاپیک جدا بپرسین نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
رضاقاسمی 1,539 ارسال شده در مرداد 93 الان وقتی میخوام روی مجموعه از طریق کا 2،عکس بذارم این پیام خطا میاد در صورتیکه قبلا این طور نبود: Deadlock found when trying to get lock; try restarting transaction SQL=UPDATE `q7394_finder_terms` AS t INNER JOIN `q7394_finder_tokens_aggregate` AS ta ON ta.term_id = t.term_id SET t.`links` = t.links + 1 جدیدا هیچ کاری نکردین؟ چیزی رو تغییر ندادین و... نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر