mohsen kian 51 ارسال شده در مرداد 93 با سلام من از جوملا 2.5 استفاده می کنم می خواستم بدونم کامپوننتی هست که بر اساس آن کاربر بتواند مطالبی را بر اساس دسته بندی ارسال نماید. بطور مثال بر اساس گروه بندی سنی بتواند نسبت به ارسال مطلب جهت تایید مدیر سایت اقدام کند. با تشکر نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
محمدحسین میری 3,094 ارسال شده در مرداد 93 درود بر شما یعنی هنگام ارسال مطالب بتواند مجموعه ان را انتخاب کند ؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mohsen kian 51 ارسال شده در مرداد 93 درود بر شما یعنی هنگام ارسال مطالب بتواند مجموعه ان را انتخاب کند ؟ با سلام من یک سیستم فرضا تبریک می خوام داشته باشم که در آن کاربر مطلبی برای تبریک عید به همسر، فرزند و یا پدر و مادر خودش داشته باشه می خوام بتونه مثلا گروه فرزند و انتخاب کنه بعد مطلب را بفرسته همچین چیزی داریم؟ یا نزدیک به این فقط ارسال مطلب برای تایید ارسال بشه با تشکر فراوان نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
رضاقاسمی 1,539 ارسال شده در مرداد 93 با سلام من یک سیستم فرضا تبریک می خوام داشته باشم که در آن کاربر مطلبی برای تبریک عید به همسر، فرزند و یا پدر و مادر خودش داشته باشه می خوام بتونه مثلا گروه فرزند و انتخاب کنه بعد مطلب را بفرسته همچین چیزی داریم؟ یا نزدیک به این فقط ارسال مطلب برای تایید ارسال بشه با تشکر فراوان تا اونجایی که متوجه شدم شما گروه بندی رو میخواین میتونید برید مدیریت محتوا-> مدیریت مجموعه ها ->ایجاد مجموعه جدید یه مجموعه بسازید و مطلبتون رو توش بنویسید بعد گروه های کاربری ای رو هم مشخص کنید که بتونن به این مطالب دسترسی داشته باشن یا نه امیدوارم پاسختون رو گرفته باشید موفق باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mohsen kian 51 ارسال شده در مرداد 93 تا اونجایی که متوجه شدم شما گروه بندی رو میخواین میتونید برید مدیریت محتوا-> مدیریت مجموعه ها ->ایجاد مجموعه جدید یه مجموعه بسازید و مطلبتون رو توش بنویسید بعد گروه های کاربری ای رو هم مشخص کنید که بتونن به این مطالب دسترسی داشته باشن یا نه امیدوارم پاسختون رو گرفته باشید موفق باشید با تشکر از پاسختون از چه طریق کاربر می تونه مطلب برای مدیر سایت ارسال کنه؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
رضاقاسمی 1,539 ارسال شده در مرداد 93 با تشکر از پاسختون از چه طریق کاربر می تونه مطلب برای مدیر سایت ارسال کنه؟ افزونه K2 موفق باشید 1 واکنش ها : محمدحسین میری نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر