personable 55 ارسال شده در مرداد 93 سلام ، آیا کسی با این کامپوننت کارکرده ؟ revolutionslider بخوبی نصب میشه و موقع نصب هیچ موردی نداره ! ماژولش رو روی موقعیتی که میخوام میزارم ! در کامپوننت اسلاید تعریف میکنم ! متن و عکس اما وقتی سیو میکنم در سایت نشون نمیده ! یک قسمت برای بک گراند در تنظیمات کامپوننت هست که اگر آدرس عکس رو بهش بدیم ! فقط اون رو نشون میده !پ لطفا اطلاعات شیرین خودتان را با ما به اشتراک بگذارید . ممنونم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
personable 55 ارسال شده در مرداد 93 دوستان عزیز لطفا کمک کنید ! مدیران جومیا لطفا اگر اطلاع دارید مشکل را بفرمایید که چیست ! نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
محمدحسین میری 3,094 ارسال شده در مرداد 93 درود بر شما اگر جدول دارد تست کنید در جدول اصلا ذخیره می شود ؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
personable 55 ارسال شده در مرداد 93 درود بر شما اگر جدول دارد تست کنید در جدول اصلا ذخیره می شود ؟ سلام بله جدول دارد ، ذخیره هم میشود ! پری ویو هم بخوبی کار میکنه ! رفت امد اساید ها در پیش نمایش خوبه ، اما در قالب وب سایت فقط لودینگ نمایش داده میشه ! همون دایره در حال چرخش ! ممکنه تداخل جی کوئری داشته باشه ؟ میشه رفعش کرد ؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
رضاقاسمی 1,539 ارسال شده در مرداد 93 سلام بله جدول دارد ، ذخیره هم میشود ! پری ویو هم بخوبی کار میکنه ! رفت امد اساید ها در پیش نمایش خوبه ، اما در قالب وب سایت فقط لودینگ نمایش داده میشه ! همون دایره در حال چرخش ! ممکنه تداخل جی کوئری داشته باشه ؟ میشه رفعش کرد ؟ اسلايد شو رو پاك كنين دوباره نصب كنين و عكسا رو اضافه كنين 99% حل ميشه نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
personable 55 ارسال شده در مرداد 93 اسلايد شو رو پاك كنين دوباره نصب كنين و عكسا رو اضافه كنين 99% حل ميشه چندین بار این کار رو کردم ! نشد که نشد ! نسخه فارسی اش هم گرفتم نشد ! فقط وقتی در سی اس اس دستکاری میشه ! و آپیسیتی رو 1 قرار بگیره و یکم تغییرات دیگه توش میدم ! تصویر های بند انگشتیش رو نشون میده و دیگر هیچ چیزی نشون داده نمیشه ! از نمایش بک گراند در ستینگ اسلایدر هم که بک گراند تعریف بشه ! فقط اون رو نشون میده ! آیا نظر دیگه ای ندارید ؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر