ho3eintt 0 ارسال شده در مرداد 93 با سلام و ضمن عرض خسته نباشی بنده پلاگین تغییر پوشه ادمین برای جوملا 1.7 را که در سایت جومیلا هست را دانلود و نصب کردم ، ولی متاسفانه بدون باز کردن پلاگین در قسمت مدیریت پلاگین ها آن را فعال کردم. راهنمایی های خود سایت را نیز مطالعه کرده ام ولی درست نشد. حال نمیدانم به چه صورت وارد قسمت ادمین سایت خود شوم ، لطفاً راهنمایی فرمایید. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
فرحزادیان 947 ارسال شده در مرداد 93 با سلام به انجمن جومینا خوش آمدید ابتدا این افزونه را از طریق دیتابیس غیر فعال کنید و بعد مراجعه کنید به مدیریت جوملا و فعال اش کنید... قبل از کار با دیتابیس بک آپ فراموش نشود موفق باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
ho3eintt 0 ارسال شده در مرداد 93 ممنون از راهنمای که فرمودید دیتابیس رو هرچی گشتم فیلدی با نام یا حتی مشابه نام این پلاگین پیدا نکردم. من دنبال این نام میگشتم یا مشابه این jisecuremysite لطفاً راهنمایی فرمایید. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
ho3eintt 0 ارسال شده در مرداد 93 (ویرایش شده) آدرس پیشفرض ش اینه www.yourdomain.com/administrator?secure_key=secure_value جهت استحضار دوستان ویرایش شده مرداد 93 توسط ho3eintt نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر