yaser 4 ارسال شده در اسفند 89 سلام دوستان ماژولی هست که نه اسمش رو می دونم و نه اینکه برای جوملا وجود داره یا خیر! شما تصویر رو ببینید، اگه دارید یا پیداش کردید بی زحمت برا من هم بگزارید یه دنیا ممنون میشم. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
aminweb 26 ارسال شده در اسفند 89 این شبیه افزونه گروه راکت تم است و تجاری است http://demo.rockettheme.com/?template=solarsentinel اسمش هم راک میکرو نیوز البته گفتم که دقیقا نمیدونم اون هست یا نه اما کاملا طرحش مطابق اون هست... نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
yaser 4 ارسال شده در اسفند 89 بله خیلی شبیه اون هست اما یکی رایگان می خواستم سراغ ندارید؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
رضاگنجی 155 ارسال شده در اسفند 89 ميتونيد ادرس سايتي رو كه مشاهده كرديد قرار دهيد. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
yaser 4 ارسال شده در اسفند 89 این رو من در سایت العربیه بخش فارسيش دیدم: www.alarabiya.net/persian البته ماژول راک میکرو نیوز که دوست عزیزمون جناب aminweb معرفی کردند رو پیدا کردم باید ببینم کارم رو راه می ندازه یا نه نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
yaser 4 ارسال شده در فروردین 90 دوستان باور کنید به این ماژول نیاز شدید دارم اگه کسی لطف بکنه ممنونش میشم تو سایت زیر هم از این ماژول استفاده کرده: پرشین پی سی اسکرین شاتش رو هم براتون میزارم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
فرحزادیان 947 ارسال شده در فروردین 90 با سلام ماژول مورد نظر: http://extensions.joomla.org/extensions/news-display/frontend-news/2751?qh=YToxOntpOjA7czoxMzoibWluaWZyb250cGFnZSI7fQ%3D%3D موفق باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
zarixzari 2 ارسال شده در فروردین 90 ماژول مورد نظر شما ماژول minifrontpage است با يك سرچ كوتاه ميتوانيد آن را پيد كنيد البته نسخه 1.2.2 آن روي جومفا هست.ممنون از آقاي فرحزاديان من بدون اينكه پست ايشان را بخوانم اين پست را زدم از ايشان معذرت ميخواهم چون ايشان اين ماژول را قبل از من معرفي كردند نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر