khorami 0 ارسال شده در مرداد 93 سلام دوستان خسته نباشید ببخشید من اصلا از کدنویسی و جاوا و پی اچ پی سردرنمیارم و معنای کدهایی که در سایت پیامک ایرانیان که برای اتصال به آر اس فرم نوشته رو نمیفهمم و نمیدونم چجوری پنل پیامکم رو به فرمی که در آر اس فرم طراحی کردم متصل کنم . اگر بنده رو از پایه راهنمایی کنید ممنون میشم. جوملای من 2.5.6 می باشد . با تشکر نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
محمدحسین میری 3,094 ارسال شده در مرداد 93 درود بر شما از این ابتدایی تر واقعا نمی توان توضیح داد http://www.ir-payamak.com/%D8%A8%D9%84%D8%A7%DA%AF/%D8%A2%D9%85%D9%88%D8%B2%D8%B4-%D8%A7%D8%AA%D8%B5%D8%A7%D9%84-rsform-%D8%A8%D9%87-%D9%BE%D9%86%D9%84-%D9%BE%DB%8C%D8%A7%D9%85%DA%A9.html نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
khorami 0 ارسال شده در مرداد 93 تشکر از پیامتان . من ریز به ریز این آموزشو انجام دادم اما باز نشد . لطفا اگر امکانش هست دسترسی بدم بهتون نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
محمدحسین میری 3,094 ارسال شده در مرداد 93 درود بر شما یک اسکرین شان از قسمتی که فرم تان را ساختید اینجا قرار دهید می خواهم نام فیلد ها رو ببینم سپس دقیقا کد پیامکی که در قسمت rsform گذاشتید را اینجا قرار بدید یوزر پسورد را پاک کنید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
khorami 0 ارسال شده در مرداد 93 تشكر از پيامتان جناب ميري $phone = $_POST['form']['telephone'];$msg = 'کاربر جدیدی در دوره آموزشی فروش حرفه ای ثبت نام کرده است .';$user = '';$pass = '';$from = 30008810121415;$url = 'http://ir-payamak.com/sendsms.php';$fields = array( 'programmer'=>"5",'username'=>"$user",'password'=>"$pass",'from'=>"$from",'to'=>"$phone",'text'=>("$msg"),'isflash'=>"",'udh'=>"");foreach($fields as $key=>$value) { $fields_string .= $key.'='.$value.'&'; }rtrim($fields_string,'&'); //open connection$ch = curl_init(); //set the url, number of POST vars, POST datacurl_setopt($ch,CURLOPT_URL,$url);curl_setopt($ch,CURLOPT_POST,count($fields));curl_setopt($ch,CURLOPT_POSTFIELDS,$fields_string); //execute post$result = curl_exec($ch); //close connection curl_close($ch); نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
محمدحسین میری 3,094 ارسال شده در مرداد 93 (ویرایش شده) درود بر شما یک تستی بکنید جای $phone بیایید شماره خودتان را قرار بدید ببینید ارسال می شود ؟ اینطوری $phone = '0911111111' ویرایش شده مرداد 93 توسط محمدحسین میری نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
khorami 0 ارسال شده در مرداد 93 تشكر از راهنماييتان باز ارور داد خطا در بارگذاری کامپوننت: com_payamak، 1 اگر امكانش هست بهتون دسترسي بدم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
محمدحسین میری 3,094 ارسال شده در مرداد 93 دروذ بر شما این ارور مربوط به ما نمی باشد زیرا شما اصلا کامپوننتی از ما نصب نکردید که بخواهد ایراد بگیرد com_payamak چیست ؟ که از ان ایراد می گیرد؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
رضاقاسمی 1,539 ارسال شده در مرداد 93 دروذ بر شما این ارور مربوط به ما نمی باشد زیرا شما اصلا کامپوننتی از ما نصب نکردید که بخواهد ایراد بگیرد com_payamak چیست ؟ که از ان ایراد می گیرد؟ كامپوننت Com_payamak را از كجا دريافت كرديد؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر