shahin110 9 ارسال شده در مرداد 93 (ویرایش شده) سلام خدمت تمام دوستان گرامی، یه سوال تخصصی داشتم ، البته یه سوال که نه دو تا سواله ولی این مهم تر بود گفتم اول بپرسم! می خواستم بدونم آیا میشه با استفاده از روش POST و یا روش های مشابه از ویرچومات استعلام گرفت؟ مثلا یه فایل php نوشت که دو مقدار به عنوان ورودی دریافت کنه که شامل نام کاربری و نام محصول مورد نظر باشه و در پاسخ بگه که آیا کاربر مورد نظر اون محصول رو خریداری کرده یا نه!؟ در مورد سایر ویژگی های کاربر چی؟ (این سوال دوم است) مثلا ما یه id منحصر به فرد برای هر کاربر در نظر بگیریم ( مثلا شماره موبایل یا هر شماره منحصر به فردی) و استعلام بالا رو انجام بدیم؟ مطمئنا شما هم همین نظر رو دارید که اگر برای هر محصول id منحصر به فردی داشته باشیم کار خیلی راحت تر میشه می خواستم بدونم ویرچومات چنینامکانی داره یا میشه این امکان رو بهش اضافه کرد؟ اگر لطف کنید و نمونه کد (php یا ...) بزارید که عالی میشه ویرایش شده مرداد 93 توسط shahin110 نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
shahin110 9 ارسال شده در مرداد 93 سلام خدمت تمام دوستان گرامی، یه سوال تخصصی داشتم ، البته یه سوال که نه دو تا سواله ولی این مهم تر بود گفتم اول بپرسم! می خواستم بدونم آیا میشه با استفاده از روش POST و یا روش های مشابه از ویرچومات استعلام گرفت؟ مثلا یه فایل php نوشت که دو مقدار به عنوان ورودی دریافت کنه که شامل نام کاربری و نام محصول مورد نظر باشه و در پاسخ بگه که آیا کاربر مورد نظر اون محصول رو خریداری کرده یا نه!؟ در مورد سایر ویژگی های کاربر چی؟ (این سوال دوم است) مثلا ما یه id منحصر به فرد برای هر کاربر در نظر بگیریم ( مثلا شماره موبایل یا هر شماره منحصر به فردی) و استعلام بالا رو انجام بدیم؟ مطمئنا شما هم همین نظر رو دارید که اگر برای هر محصول id منحصر به فردی داشته باشیم کار خیلی راحت تر میشه می خواستم بدونم ویرچومات چنینامکانی داره یا میشه این امکان رو بهش اضافه کرد؟ اگر لطف کنید و نمونه کد (php یا ...) بزارید که عالی میشه % نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
محمدحسین میری 3,094 ارسال شده در مرداد 93 درود بر شما نمونه کد نمی تونم بذارم چون وقت نوشتن و تستش رو ندارم اما میشه انجام داد البته 100 مطمئن نیستم اما فکر کنم ویرچومارت در یک جدول سفارشا شناسه کاربر سفارش دهنده را هم ثبت می کنه می تونید برسی کنید به php آشنایی دارید ؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
shahin110 9 ارسال شده در مرداد 93 درود بر شما نمونه کد نمی تونم بذارم چون وقت نوشتن و تستش رو ندارم اما میشه انجام داد البته 100 مطمئن نیستم اما فکر کنم ویرچومارت در یک جدول سفارشا شناسه کاربر سفارش دهنده را هم ثبت می کنه می تونید برسی کنید به php آشنایی دارید ؟ کمی تا قسمتی آره فک کنم می تونم اینکارو خودم انجام بدم پس الان باید بگردم دنبال اینکه ویرچومات کجا اطلاعات خریدار رو نگهداری می کنه!؟ اگر تو یه جدولی ذخیره شده باشه که کدوم کاربر چه محضولی رو خریده می تونم درستش کنم ولی مطمئن نبودم همچین کاری رو انجام بده(ذخیره کردن اطلاعات) نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
shahin110 9 ارسال شده در مرداد 93 کمی تا قسمتی آره فک کنم می تونم اینکارو خودم انجام بدم پس الان باید بگردم دنبال اینکه ویرچومات کجا اطلاعات خریدار رو نگهداری می کنه!؟ اگر تو یه جدولی ذخیره شده باشه که کدوم کاربر چه محضولی رو خریده می تونم درستش کنم ولی مطمئن نبودم همچین کاری رو انجام بده(ذخیره کردن اطلاعات) خب حالا یه مشکلی که پیش میاد اینه که من تو لوکال نمی تونم خرید کنم پس چطور باید بفهمم که در کدوم جدول ذخیره میشه!!؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
محمدحسین میری 3,094 ارسال شده در مرداد 93 درود بر شما خب شما درگاه را حذف کنید و سفارش معمولی یا همون حمل و نقل را بذارید (اگر نامش رو اشتباه کردم دوستان تصحیح کنند) سپس در جداولش بگردید تا سفارشات را پیدا کنید ببینید ای دی کاربر ثبت می شود یا خیر نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
amirasadi70@yahoo.com 3 ارسال شده در مهر 93 سلام دوستان یه لطفی کنید بهم بگید برای ایجاد تغییرات در متن های و گزینه های ویرچومات باید دقیقا کجا برم مثلا اگه بخوام کلمه اضافه به کارت و یا ادامه خرید رو عوض کنم باید کدوم فایل رو ادیت کنم درضمن اگه بخوام در نحوه نمایش فاکتور و گزینه های موجود تغییرات ایجاد کنم باید چیکار کنم با تشکر فراوان نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
محمدحسین میری 3,094 ارسال شده در مهر 93 درود بر شما پاسخ این سوال تان داده میشه اما زین پس سوال جدیدی که دارید نباید در ادامه یک تاپیکی که به سوالات تان مربوط نیست بپرسید. تاپیک جدیدی می باید باز کنید باید برای تغییر (اگر در فایل زبان می باشد ) فایل ترجمه زبان را ادیت کنید. اصولا اگر برای سایت باشد در پوشه language و اگر در ادمین باشد در پوشه administrator/language می باشد نام فایل باید هم نام افزونه مورد نظر باشد نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر