mehrdadkey2 19 ارسال شده در تیر 93 (ویرایش شده) سلام وقتتون بخیر افزونه JCE رو نصب کردم و مطابق با آموزش imagesandseo_joomina_ir.mp4 (ویدئوی آموزش سئو تصاویر جومینا( عمل کردم ولی هنگام مشاهده کد HTML، کد ابعاد تصویر درج نشده است لطفا بفرمایید چرا کد HTML مربوط به ابعاد تصویر درج نمی شود متشکرم ویرایش شده تیر 93 توسط mehrdadkey2 نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mehrdadkey2 19 ارسال شده در تیر 93 سلام وقتتون بخیر افزونه JCE رو نصب کردم و مطابق با آموزش imagesandseo_joomina_ir.mp4 (ویدئوی آموزش سئو تصاویر جومینا( عمل کردم ولی هنگام مشاهده کد HTML، کد ابعاد تصویر درج نشده است لطفا بفرمایید چرا کد HTML مربوط به ابعاد تصویر درج نمی شود متشکرم از طریق ادیتور فوق پیشرفته JCE برای یک مطلب عکس می گذارم ، اما زمانی که کد HTML مربوط به آن مطلب یا عکس رو نگاه می کنم خبری از کد ابعاد تصویر نیست. یعنی کد ابعاد تصویر درج نمی شود با وجود اینکه در ظاهر امر همه چیز درست است لطفا راهنمایی کنید ممنون نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mraf 28 ارسال شده در تیر 93 از طریق ادیتور فوق پیشرفته JCE برای یک مطلب عکس می گذارم ، اما زمانی که کد HTML مربوط به آن مطلب یا عکس رو نگاه می کنم خبری از کد ابعاد تصویر نیست. یعنی کد ابعاد تصویر درج نمی شود با وجود اینکه در ظاهر امر همه چیز درست است لطفا راهنمایی کنید ممنون دمو اگه بدید راحت تر میشه کمکتون کرد!! نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mehrdadkey2 19 ارسال شده در مرداد 93 دمو اگه بدید راحت تر میشه کمکتون کرد!! سلام متوجه منظورتون نشدم!!؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر