mey-sam 0 ارسال شده در تیر 93 فایلهای موجود در فولدر css به صورت زیر هستند و قالب نیز در رنگ ابی حالا مشکل اینجاست که من هر تغییری در فایل template-blue.css ایجاد میکنم اعمال نمیشه همینطور template-rtl.css رو هم امتحان کردم ممنون میشم راهنمایی کنید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
محمدحسین میری 3,094 ارسال شده در تیر 93 درود بر شما احتمالا اطلاعات کش میشه در تنظیمات قالب هیچ موردی جهت کش وجود داره ؟ خاموشش کنید 1 واکنش ها : mey-sam نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mey-sam 0 ارسال شده در تیر 93 بله هست clean cashe css,js و همچنین قسمت سایت ---- تعمیر سایت ------ پاک سازی ذخیره ساز --------------- صفحات باطل شده ذخیره ساز و من این قسمت ها رو پاک کردم ولی باز اتفاقی نیافتاد نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
farhad6169 125 ارسال شده در تیر 93 با سلام اگه دمو بگذارید خیلی بهتره 1 واکنش ها : mey-sam نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mey-sam 0 ارسال شده در تیر 93 khozkar.ir این سایت هستش وقتی ب فایربگ باز میکنم قسمت style رو میزنه template.css !!!! نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
farhad6169 125 ارسال شده در تیر 93 khozkar.ir این سایت هستش وقتی ب فایربگ باز میکنم قسمت style رو میزنه template.css !!!! با سلام نگفتید که دقیقا باید چه ادیتی یا تغییری می خواهید روی سایت انجام بشه 1 واکنش ها : mey-sam نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
محمدحسین میری 3,094 ارسال شده در تیر 93 درود بر شما با اجازه از اقای سلیمانی عزیز اما دوست عزیز هنوز قالب شما داره از فایل های کش استفاده می کنه در منوی سایت و منوی تعمیرات ان سه مورد را انجام دهید تا کش خالی شود مطمئن هستید در تنظیمات قالب کش شدن را غیر فعال کردید ؟ 1 واکنش ها : mey-sam نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mey-sam 0 ارسال شده در تیر 93 (ویرایش شده) متشکر از پاسخ شما از افزونه clean cash هم استفاده کردم ولی باز تغییری حاصل نشد از طریق مدیریت هم پاک کردم ولی ... خواستم فونت ماژول گلوبال نیوز رو درشتر کنم این کد رو هم در template-blu.css ولی باز هم تغییری نکرد }.gn_news a:linkfont-size:35px;{ ویرایش شده تیر 93 توسط mey-sam نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
farhad6169 125 ارسال شده در مرداد 93 با سلام با اجازه از آقای میری دوست عزیز طبق گفته آقای میری این مشکل شما می تواند از کش باشد، پس بهتره به مواره گفته شده ایشان بهتر دقت کنید. یه راه هم بنده انجام دادم که برای من نتیجه داد شما هم تست کنید در فایل template-blue.css کدهای زیر رو قرار بدید .gn_static{ font-size:15px;} و به جای عدد 15 هر اندازه ای که می خواهید رو بگذارید. اگر باز هم نشد در فایل template-rtl.css هم این کدها رو قرار داده و تست کنید انشاء اله درست بشود. یا حق 1 واکنش ها : mey-sam نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر