moslem68 0 ارسال شده در اسفند 89 سلام من ماژوا را نصب کرد م واین خطا رامی دهد آدرس پوشه:images/stories/ MOD_RANDOM_IMAGE_NO_IMAGES در این پوشه عکس وجود دارد متشکر م نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
فرحزادیان 947 ارسال شده در اسفند 89 با سلام به انجمن جومینا خوش آمدید لطف لینک یا اسم این ماژول رو بفرمائید تا بهتر بشه راهنمایی کرد؟ و با توجه به قسمتی که تاپیک رو زدید این افزونه برای 1.5 هست یا 1.6 ... پیروز باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
moslem68 0 ارسال شده در اسفند 89 با سلام به انجمن جومینا خوش آمدید لطف لینک یا اسم این ماژول رو بفرمائید تا بهتر بشه راهنمایی کرد؟ و با توجه به قسمتی که تاپیک رو زدید این افزونه برای 1.5 هست یا 1.6 ... پیروز باشید جوملا 1.6 نام ماژول mod_random_image نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Sir_Amin 21 ارسال شده در اسفند 89 با سلام عکسها رو با په فرمتی ذخیره کردید؟فکر کنم فقط jpg هارو میشناسه. موفق باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
moslem68 0 ارسال شده در اسفند 89 با سلام عکسها رو با په فرمتی ذخیره کردید؟فکر کنم فقط jpg هارو میشناسه. موفق باشید فرمت ها jpg است آدرس محل عکس ها هم / images/storie نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Sir_Amin 21 ارسال شده در اسفند 89 آدرس رو چی گذاشتید در تنظیمات؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
moslem68 0 ارسال شده در اسفند 89 آدرس رو چی گذاشتید در تنظیمات؟ در تنظیمات هم آدرس فوق را وارد شده ؟ متشکرم با سلام عکسها رو با په فرمتی ذخیره کردید؟فکر کنم فقط jpg هارو میشناسه. موفق باشید با سلام از راهنمایی شما کمال تشکر را دارم اشکال در نوع فایل بود که باید jpg باشد از همتون متشکرم :thankyou: نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Sir_Amin 21 ارسال شده در اسفند 89 دوست عزیز لطفا قوانین انجمن رو یک بار مطالعه کنید. برای تشکر از دکمه تشکر استفاده کنید. موفق باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر