mahdiar.dadmarzi 39 ارسال شده در تیر 93 باسلام در سایتم وقتی که لود میشود این خطا روبروه میشم ایراد چیست bluejoomla.ir خطاJUser: :_بارگذاری :نمی توان کاربر را با این شناسه بارگذاری کرد: 422 نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
scmorfi 0 ارسال شده در تیر 93 منم همین مشکلو دارم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
محمدحسین میری 3,094 ارسال شده در تیر 93 درود بر شما یک کاربر از دیتابیس بسازید و id ان را روی 422 یا هر عددی که انجا قرار دارد بگذارید آموزش این کار موجود هست 3 واکنش ها : eaboalfazl، mahdiar.dadmarzi و nima_666ev نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mahdiar.dadmarzi 39 ارسال شده در تیر 93 درود بر شما یک کاربر از دیتابیس بسازید و id ان را روی 422 یا هر عددی که انجا قرار دارد بگذارید آموزش این کار موجود هست ممنون میشم لینک آموزش قرار بدین نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
محمدحسین میری 3,094 ارسال شده در تیر 93 درود بر شما https://www.google.com/search?q=%D8%A2%D9%85%D9%88%D8%B2%D8%B4+%D8%A7%DB%8C%D8%AC%D8%A7%D8%AF+%DA%A9%D8%A7%D8%B1%D8%A8%D8%B1+%D8%A7%D8%B2+phpmyadmin+%D8%AC%D9%88%D9%85%D9%84%D8%A7+2.5&ie=utf-8&oe=utf-8&aq=t&rls=org.mozilla:en-US:official&client=firefox-a&channel=fflb#channel=fflb&q=%D8%A2%D9%85%D9%88%D8%B2%D8%B4+%D8%A7%DB%8C%D8%AC%D8%A7%D8%AF+%DA%A9%D8%A7%D8%B1%D8%A8%D8%B1+%D8%A7%D8%B2+phpmyadmin+%D8%AC%D9%88%D9%85%D9%84%D8%A7+2.5+%D8%AC%D9%88%D9%85%DB%8C%D9%86%D8%A7&rls=org.mozilla:en-US:official نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
nima_666ev 0 ارسال شده در اسفند 93 درود بر اساتید من این کارو انجام دادم مشکل حل نشد . دوباره همون خطاست من از ویرچومارت استفاده میکنم ورژن 2.6.14 www.alldigi.ir نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
navidka 1 ارسال شده در اسفند 93 اصلا سایتتون بالا نمی یاد که نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mcpdvc 16 ارسال شده در مرداد 94 باسلام در سایتم وقتی که لود میشود این خطا روبروه میشم ایراد چیست bluejoomla.irخطاJUser: :_بارگذاری :نمی توان کاربر را با این شناسه بارگذاری کرد: 422 سلام دوست عزیز مشکل میدونم چطوری میشه رفع کرد دو مورد باید انجام بدهید. اول اینکه یه یوزر کاربر تعریف کن مثلا بزن نویسنده ، به همراه نام کاربر و پسورد و ایمیل رو و انتخاب گزینه رو بزن نویسنده بعد ذخیره کن بعد میبینید که ID چند ثبت شده یعنی آخرین شماره ثبت شده دوم : شما با phpmyadmin کار کردی؟ برو به سایت phpmyadmin یا همون دیتا بیس توی قسمت *_user (* همونی که قبلا یه اسمی رو تعریف کردی) نام کاربری که تعریف کردی رو پیدا کن گزینه ID رو میبنید به جای شماره که آخرین شماره بود شماره بزن 422 ذخیره کن انوقت مشکل رفع میشه. برای منم خیلی از قالبهای مختلف میزنم همین مشکل میاد با اینکه براتون توضیح دادم برام راحت رفع شد. موفق باشید مرتضی 2 واکنش ها : reverce64 و محمدحسین میری نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر