me64 4 ارسال شده در تیر 93 با سلام پی دو تا افزونه هستم. از جوملا 2.5.22 استفاده میکنم 1- افزونه آرشیو مطالب : این افزونه رو از این لینک دانلود و نصب کردم ولی پیغام زیر رو میده Notice: Undefined index: fyear in C:\xampp\htdocs\Joomlafarsi\components\com_pershianarshive\models\pershianarshive.php on line 52 Notice: Undefined property: stdClass::$catslug in C:\xampp\htdocs\Joomlafarsi\components\com_pershianarshive\models\pershianarshive.php on line 108 Notice: Undefined property: stdClass::$catslug in C:\xampp\htdocs\Joomlafarsi\components\com_pershianarshive\models\pershianarshive.php on line 108 Notice: Undefined property: stdClass::$catslug in C:\xampp\htdocs\Joomlafarsi\components\com_pershianarshive\models\pershianarshive.php on line 108 Notice: Undefined property: stdClass::$catslug in C:\xampp\htdocs\Joomlafarsi\components\com_pershianarshive\models\pershianarshive.php on line 108 Notice: Undefined property: stdClass::$catslug in C:\xampp\htdocs\Joomlafarsi\components\com_pershianarshive\models\pershianarshive.php on line 108 Notice: Undefined property: stdClass::$catslug in C:\xampp\htdocs\Joomlafarsi\components\com_pershianarshive\models\pershianarshive.php on line 108 Notice: Undefined property: stdClass::$catslug in C:\xampp\htdocs\Joomlafarsi\components\com_pershianarshive\models\pershianarshive.php on line 108 Notice: Undefined property: stdClass::$catslug in C:\xampp\htdocs\Joomlafarsi\components\com_pershianarshive\models\pershianarshive.php on line 108 Notice: Undefined property: stdClass::$catslug in C:\xampp\htdocs\Joomlafarsi\components\com_pershianarshive\models\pershianarshive.php on line 108 Notice: Undefined variable: arshive in C:\xampp\htdocs\Joomlafarsi\components\com_pershianarshive\models\pershianarshive.php on line 197 Notice: Undefined variable: arshive in C:\xampp\htdocs\Joomlafarsi\components\com_pershianarshive\models\pershianarshive.php on line 199 Notice: Undefined variable: params in C:\xampp\htdocs\Joomlafarsi\components\com_pershianarshive\views\pershianarshive\view.html.php on line 34 Notice: Undefined index: fyear in C:\xampp\htdocs\Joomlafarsi\components\com_pershianarshive\models\pershianarshive.php on line 52 type == "basic"): ?> type == "advanced"): ?> حالت آرشيو: type == "basic" ? "ساده" : "پيشرفته"; ?> تا تاريخ: year."/".$ArshiveClass->month."/".$ArshiveClass->day; ?> از تاريخ: fyear."/".$ArshiveClass->fmonth."/".$ArshiveClass->fday; ?> تا تاريخ: tyear."/".$ArshiveClass->tmonth."/".$ArshiveClass->tday; ?> تعداد مطلب: items); ?> items) == 0): ?> مطلبي براي نمايش وجود ندارد! items as $count=>$row): ?> عنوان مطلب تاريخ انتشار تعداد بازديد link>$row->title"; ?> fdate['0']."/".$row->fdate['2']."/".$row->fdate['2']; ?> hits; ?>] 2- یه افزونه هم واسه صفحه بندی میخوام مثل عکس زیر نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
me64 4 ارسال شده در مرداد 93 کسی نیست راهنمایی کنه نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
محمدحسین میری 3,094 ارسال شده در مرداد 93 درود بر شما روی لوکال یک تستی بکنید ببینید همین مشکل هست یا خیر نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
me64 4 ارسال شده در مرداد 93 اتفاقا روی لوکال نصب کردم و جواب نداد روی هاست هر کاری میکنم نصب نمیشه البته هیچ افزونه ای تصب نمیشه. اگه از طریق "نصب از پوشه" بخوام نصب کنم پیغام میده لطفا پوشه ای که بسته نصبی در آن قرار دارد مشخص نمایید و اگر از طریق "بارگزاری فایل بسته نصبی" بخوام نصب کنم پیغام زیر رو میده JFolder::create: مسیر open_basedir وجود ندارد هشدار: انتقال ناموفق فایل! نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
رضاقاسمی 1,539 ارسال شده در مرداد 93 اتفاقا روی لوکال نصب کردم و جواب نداد روی هاست هر کاری میکنم نصب نمیشه البته هیچ افزونه ای تصب نمیشه. اگه از طریق "نصب از پوشه" بخوام نصب کنم پیغام میده لطفا پوشه ای که بسته نصبی در آن قرار دارد مشخص نمایید و اگر از طریق "بارگزاری فایل بسته نصبی" بخوام نصب کنم پیغام زیر رو میده JFolder::create: مسیر open_basedir وجود ندارد هشدار: انتقال ناموفق فایل! احتمالا بايد هاستتون پر شده باشه نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
me64 4 ارسال شده در شهریور 93 نه هاست که خیلی مونده پر بشه. این مشکل همچنان پا برجاست یعنی نمیتوانم افزونه ای اضافه کنم علاوه بر اون مشکل اول هم هنوز پا برجاست (صفحه بندی صفحه) کاری که انجام دادم این بود که به بخش مدیریت منو رفتم و منوی "صفحه نخست" را انتخاب کردم در سمت چپ این بخش در قسمت "انتخابهای طرح بلاگ" گزینه های "صفحه بندی" و "نتایج صفحه گذاری" را روی نمایش گذاشتم ولی هیج تغییری حاصل نشده است http://localhost:8080/rajabi/ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
محمدحسین میری 3,094 ارسال شده در شهریور 93 درود بر شما مشکل از کانفیگ هاست تون هست میشه با تغییر کدهای جوملا اکی کرد اما بهتره کانفیگ هاست درست بشه نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
me64 4 ارسال شده در شهریور 93 درود بر شما مشکل از کانفیگ هاست تون هست میشه با تغییر کدهای جوملا اکی کرد اما بهتره کانفیگ هاست درست بشه چون فعلا دارم از هاست های رایگان استفاده میکنم اگه بهم بگید چی کار کنم ممنون میشم (بعد از این که سایتم کامل شد تصمیم دارم ببرم روی یه هاست خوب) از دو هاست زیر استفاده میکنم http://www.hostinger.co.uk/ http://zgig.ir/ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
me64 4 ارسال شده در شهریور 93 چون فعلا دارم از هاست های رایگان استفاده میکنم اگه بهم بگید چی کار کنم ممنون میشم (بعد از این که سایتم کامل شد تصمیم دارم ببرم روی یه هاست خوب) از دو هاست زیر استفاده میکنم http://www.hostinger.co.uk/ http://zgig.ir/ در ضمن در مورد مشکل دیگه چه باید بکنم علاوه بر اون، مشکل اول هم هنوز پا برجاست (صفحه بندی صفحه) کاری که انجام دادم این بود که به بخش مدیریت منو رفتم و منوی "صفحه نخست" را انتخاب کردم در سمت چپ این بخش در قسمت "انتخابهای طرح بلاگ" گزینه های "صفحه بندی" و "نتایج صفحه گذاری" را روی نمایش گذاشتم ولی هیج تغییری حاصل نشده است نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر