moein170 0 ارسال شده در تیر 93 باسلام من وقتی به قسمت مدیریت افزونه ها میروم و در قسمت بارگذاری فایل ، فایل قالب مورد نظر خودم را انتخاب و نصب میکنم با ارور زیر مواجه شده و نمیتوانم قالبم را نصب کنم . Warning: POST Content-Length of 17031681 bytes exceeds the limit of 8388608 bytes in Unknown on line 0 نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
AmIn1412 220 ارسال شده در تیر 93 وقت بخیر دوست عزیز فایل قالب مورد نظر شماچه مقدار حجم دارد؟ یعنی فایل zip چند مقدار حجم دارد؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
moein170 0 ارسال شده در تیر 93 تقریبا ۱۶مگابایت نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
محمدحسین میری 3,094 ارسال شده در تیر 93 درود بر شما 8388608 بایت یعنی 8 مگ post-max-size را از php.ini افزایش دهید 1 واکنش ها : AmIn1412 نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
AmIn1412 220 ارسال شده در تیر 93 وقت بخیر دوست عزیز آن فایلی که شما در حال نصب به عنوان قالب می باشد قالب نیست بلکه بسته نصبی جوملا می باشد، به طور کلی بسته کامل قالب + پلاگین + ماژول ها و.... سایت نمونه می باشد quickstart واین بسته را از آن بخش نصب نمی کنند یعنی جوملا قدیمی را باید پاک کنید و از فایل بسته نصبی دوباره جوملا را به همراه اطلاعات نمونه نصب نمایید اگر متوجه نصب مجدد نشدید یک جستجو در وب سایت جومینا در باب نصب بسته نصبی انجام دهید موفق باشید 1 واکنش ها : moein170 نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
moein170 0 ارسال شده در تیر 93 وقت بخیر دوست عزیز آن فایلی که شما در حال نصب به عنوان قالب می باشد قالب نیست بلکه بسته نصبی جوملا می باشد، به طور کلی بسته کامل قالب + پلاگین + ماژول ها و.... سایت نمونه می باشد quickstart واین بسته را از آن بخش نصب نمی کنند یعنی جوملا قدیمی را باید پاک کنید و از فایل بسته نصبی دوباره جوملا را به همراه اطلاعات نمونه نصب نمایید اگر متوجه نصب مجدد نشدید یک جستجو در وب سایت جومینا در باب نصب بسته نصبی انجام دهید موفق باشید خیلی ممنون از راهنماییتون بله مشکلم حل شد . مرسی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر