ehsan1 17 ارسال شده در تیر 93 سلام نمیدونم کامپوننت یا پلاگین http://www.asiatech.ir/%D8%AA%D8%B9%D8%B1%D9%81%D9%87-%D9%87%D8%A7%DB%8C-%D8%A7%DB%8C%D9%86%D8%AA%D8%B1%D9%86%D8%AA-%D9%BE%D8%B1%D8%B3%D8%B1%D8%B9%D8%AA-ADSL2-%D8%A2%D8%B3%DB%8C%D8%A7%D8%AA%DA%A9 میخواستم بدونم چجوری و با چه افزونه ای این لیست قیمتها ایجاد شده؟ و چطور میتونم همچین لیستی ایجاد کنم؟ تشکر نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
محمدحسین میری 3,094 ارسال شده در تیر 93 درود بر شما اگر به html و css آشنا باشید می توانید از این قشنگ ترش رو درست کنید اما کمی بگردید توی نت کلی از این موردها هست 1 واکنش ها : ehsan1 نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
ehsan1 17 ارسال شده در تیر 93 (ویرایش شده) درود بر شما اگر به html و css آشنا باشید می توانید از این قشنگ ترش رو درست کنید اما کمی بگردید توی نت کلی از این موردها هست آقای میری شما نمونه ازین کدهای css , html جایی سراغ دارید من سرچ کردم اون چیزی که مد نظرم بود پیدا نکرید خیلی هستش اما همشون به قول معورف خیلی جینگول پینگول و اغراق توش زیاد من ساده میخوام ولی هرچی گشتم همشون شلوغ و خیلی.... مرسی ویرایش شده تیر 93 توسط ehsan1 نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
AmIn1412 220 ارسال شده در تیر 93 وقت بخیر توی این آدرس بگردید لینک همچنین شما انتظار نداشته باشید چیزی که مد نظر شما است وجود داشته باشد، باید قالب جدولی که مد نظر خودتان را شخصی سازی کنید طبیعتا نیاز به دانش سی اس اس و اچ تی ام ال دارد و دیگر آنکه اگر از همان جدول مورد نظر لینک داده خوشتان می آید کافی است صفحه مورد نظر را در کامپیوتر ذخیره کرده به صورت اچ تی ام ال و سپس از کدها و ... آن استفاده نمایید به سادگی ولی در کل بهترین این است که خودتان درست کنید موفق باشید 1 واکنش ها : ehsan1 نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر