behrad 7 ارسال شده در تیر 93 (ویرایش شده) درود توی نود پد وقتی من کدی رو از فابرباگ پیدا میکنم و ویرایش میکنم بعد از رفرش صفحه سایت، نود پد پیغام زیر رو به من نشون میده و کد سیو نمیشه و هیچ تغییری نمیکنه فرقی هم نمیکنه چه یس و چه نو میزنم هیچ تغییری انجام نمیشه میشه راهنماییی کنید سپاس ویرایش شده تیر 93 توسط behrad نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
رامین انگوتی 583 ارسال شده در تیر 93 سلام اون فایل css که تو مسیر پیغام مشاهده میکنید موقع هر بار رفرش کردن صفحه بطور خودکار توسط قالبتون ایجاد میشه و شما هرتغییری در اون بدید با یکبار رفرض کردن صفحه از بین میره. شما باید css اصلی قالبتون رو پیدا کنید و تغییرات رو در اون بدید 1 واکنش ها : behrad نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
m4mali 478 ارسال شده در تیر 93 (ویرایش شده) با سپاس از رامین در بیشتر فریمورک ها در بخش ساماندهی (تنظیمات) پوسته یک گزینه برای این هست که پوسته شما رو بهینه کند با نام css optimized (شاید نام گزینه چیز دیگری باشد). که اگر روشن باشد از روی همه پرونده ها یک پرونده فشرده css ساخته می شود. شما اگر این گزینه خاموش کنید پرونده های css پوسته فراخوانی شده و می توانید آنها را دگرگون کنید، سپس در پایان دوباره گزینه css optimized را روشن نمایید ویرایش شده تیر 93 توسط تیرداد 1 واکنش ها : behrad نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر