albert_a.r_1366 0 ارسال شده در تیر 93 با سلام خدمت دوستان عزیز من دنبال یک منوی ساده عمودی هستم که متحرک باشه . مانند منوی "تازه های خبری" در این سایت http://www.valiasr-aj.com/fa/index.php با تشکر نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
محمدحسین میری 3,094 ارسال شده در تیر 93 درود بر شما نه اینکه نشه یک منوی متحرک درست کرد اما بنده تا به حال همچین چزی ندیدم. منوی متحرک دقیقا به چه کار شما می آید؟ این سایت هم عناوین خبرهای خود را متحرک درست کرده است. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
albert_a.r_1366 0 ارسال شده در تیر 93 درود بر شما نه اینکه نشه یک منوی متحرک درست کرد اما بنده تا به حال همچین چزی ندیدم. منوی متحرک دقیقا به چه کار شما می آید؟ این سایت هم عناوین خبرهای خود را متحرک درست کرده است. تعداد موضوعات منوی سایتی که روش کار می کنم خیلی زیاده و این باعث شده که ارتفاع سایت خیلی زیاد بشه. می خواستم متحرک بشه که ارتفاع سایت از حد متعارف زیاد تر نشه! نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
albert_a.r_1366 0 ارسال شده در تیر 93 کسی این نوع ماژول سراغ نداره؟؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
رضاقاسمی 1,539 ارسال شده در تیر 93 (ویرایش شده) دوست عزیز خیلی راحت میتونید این ماژول رو بسازید... کافیه یه ماژول از نوع Html سفارشی بسازید و کد زیر رو داخلش وارد کنین... <marquee dir="rtl" direction="up" loop="-1" scrollamount="5" scrolldelay="1" onmouseover="this.scrollAmount=0" onmouseout="this.scrollAmount=5"><a href="#">Link1</a><br><a href="#">Link2</a></marquee> توجه داشته باشید برای افزایش سرعت باید مقدار اتریبیوت scrollamount که الان 5 هست رو زیاد کنید (توجه کنید دو جا اومده ) ویرایش شده تیر 93 توسط ghasemy50 نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
رضاقاسمی 1,539 ارسال شده در تیر 93 دوست عزیز خیلی راحت میتونید این ماژول رو بسازید... کافیه یه ماژول از نوع Html سفارشی بسازید و کد زیر رو داخلش وارد کنین... <marquee dir="rtl" direction="up" loop="-1" scrollamount="5" scrolldelay="1" onmouseover="this.scrollAmount=0" onmouseout="this.scrollAmount=5"><a href="#">Link1</a><br><a href="#">Link2</a></marquee> توجه داشته باشید برای افزایش سرعت باید مقدار اتریبیوت scrollamount که الان 5 هست رو زیاد کنید (توجه کنید دو جا اومده ) ببخشید نتونستم پستمو ویرایش کنم کدی رو که بالا دادم رو تو یه فایل بسازید توی سی پنلتون بعد با کد زیر بیاریدش <iframe src="آدرس فایل ساخته شده"> نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر