me64 4 ارسال شده در تیر 93 با سلاممیخوام وقتی آخرین خبر یا محبوبترین اخبار رو میزارم شکل عنوانش حالت ساده نداشته باشه مثلا اگه در عکس زیر نگاه کنید رنگ بهش دادن یا کنار هر خبر یه آیکن کوچیک هستبرای این کار باید ماژول خواصی استفاده کرد یا اینکه با CSS باید این کار رو انجام داد. از چه ماژولی باید استفاده کرد یا کد Css اش به چه شکلیه نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
محمدحسین میری 3,094 ارسال شده در تیر 93 درود بر شما با css میشه این کار رو کرد فقط کافیه بهش background-color : یا background-image : بدید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
clik8000 102 ارسال شده در تیر 93 دموی آنلاین بدید بیشتر راهنمایی میکنم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
me64 4 ارسال شده در تیر 93 http://monji.zgig.ir/monji/ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
topmihan 141 ارسال شده در تیر 93 سلام دوست عزیز اگه منظورتون از بخش تیتر بک گراند اون هست همونطور که جناب میری فرمودند با css به راحتی میشه اینکار رو کرد برای آیکن هم که قبل از هر خبر اومده باز هم با css و خاصیت افتر و بیفور میشه به راحتی اینکار رو کرد حق یارتان 1 واکنش ها : me64 نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
me64 4 ارسال شده در تیر 93 سلام دوست عزیز اگه منظورتون از بخش تیتر بک گراند اون هست همونطور که جناب میری فرمودند با css به راحتی میشه اینکار رو کرد برای آیکن هم که قبل از هر خبر اومده باز هم با css و خاصیت افتر و بیفور میشه به راحتی اینکار رو کرد حق یارتان ای کاش یه نمونه بزارید تا ببینم چه جوریاست آخه تازه کاریم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
me64 4 ارسال شده در تیر 93 (ویرایش شده) ای کاش یه نمونه بزارید تا ببینم چه جوریاست آخه تازه کاریم خودم نمونه میزارم واسه عنوان از کد زیر استفاده کردم [code] #last-news h3 { color: #fff; background: -moz-linear-gradient(top, #0272a7 0%, #013953 100%); background: -webkit-gradient(linear, left top, left bottom, color-stop(0%,#0272a7), color-stop(100%,#013953)); background: -webkit-linear-gradient(top, #0272a7 0%,#013953 100%); background: -o-linear-gradient(top, #0272a7 0%,#013953 100%); background: -ms-linear-gradient(top, #0272a7 0%,#013953 100%); background: linear-gradient(top, #0272a7 0%,#013953 100%); height: 50px; line-height: 44px; padding-right: 24px; } [/code] یه چیز جالب که متوجه شدم با خود Css هم میشه آیکون کنار خبر گذاشت #last-news li:before { content: "\0BB \020"; font-size:16px; color:#E230B7; } حالا اگه به اون لینک نگاه کنید دو تا مسئله تو همین زمینه وجود دارد 1- عنوان که "آخرین اخبار2" نام دارد باید به بالای دایو بچسبه در حالی که الان از بالا فاصله داره 2- آیکون کنار هر خبر دو تاست یکیش همونیه که من خواستم باشه یکی هم دایره قبلش. چطور اون دایره رو بردارم ویرایش شده تیر 93 توسط me64 نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
topmihan 141 ارسال شده در تیر 93 سلام دوست عزیز ایام قدر رو تسلیت میگم و بابت دیرکردم در ئاسخ دهی عذر خواهم برای مشکل دوم شما اون دایره ها بولت های لیست هستن که مطمئنن در ورد هم اونا رو دیدین برای حذف اونا باید از استایل list-style: none outside none; استفاده کنید یعنی در بدین شکل بنویسید name_mogheiat li{list-style: none outside none;} اینطوری هیچ بولتی برای لیست های شما در موقعیت دلخواه قرار داده نمیشه مشکل اولتون هم متوجه منظورتون نشدم ( بیشتر توضیح بدین) حق یارتان نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
topmihan 141 ارسال شده در تیر 93 آهان چون در فایرفاکس درست سایتتون باز نمیشه واسم متوجه نشدم الان در کروم باز کردم سایت رو و منظورتون رو فهمیدم برای مشکل اولتون هم استایل margin-top: 0; رو به تیتر های موقعیت دلخواهتون بدین name_mogheiat h3{margin-top: 0;;} باز هم مشکلی بود در خدمتم 1 واکنش ها : me64 نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
me64 4 ارسال شده در تیر 93 متشکرم با لطف شما حل شد واسه این مشکلی که گفتید تو فایرفاکس داره چی رو تغییر بدم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
topmihan 141 ارسال شده در تیر 93 متشکرم با لطف شما حل شد واسه این مشکلی که گفتید تو فایرفاکس داره چی رو تغییر بدم خواهش میکنم دوست عزیز حقیقتا من با کد های مخصوص مرورگرها خیلی آشنا نیستم و نمیدونم مشکل از چیه خودتونم با فایرفاکس تست بزنید با چند سیستم شاید مشکل فقط واسه من باشه ظاهری که من در فایر میبینم اینه : 1 واکنش ها : me64 نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر