fcmatoo 40 ارسال شده در تیر 93 با سلام دوستان دو تا مشکل کوچک در قالبم دارم 1 - می خواهم اسلایدر سایت را جا به جا کنم یعنی یک موقعیت بین منو و رویدادهای هفته قرار بدهم 2 - می خواهم محل لوگو بالای منو قرار بگیرد http://www.badmintonnews.ir/ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
fcmatoo 40 ارسال شده در تیر 93 دوستان کسی هست کمک کنه !!! با تشکر نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
fcmatoo 40 ارسال شده در تیر 93 دوستان کسی نیست کمک کنه؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
محمدحسین میری 3,094 ارسال شده در تیر 93 درود بر شما متسفانه سایت تون بالا نیومد اما درخواست های شما را نمی توان درون یک پست بصورت کاملا عملی اومد و تشریح کرد و آدرس داد تا خودتان اکی کنید باید آموزش ایجاد یک موقعیت در قالب را جستجو کنید سپس اگر قالب تان یک قالب فریمورک هست آموزش ایجاد موقعیت برای ان فریمورک را جستجو کنید 2 واکنش ها : fcmatoo و AmIn1412 نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
fcmatoo 40 ارسال شده در تیر 93 من فقط می خواهد یک هدر اضافه کنم همین اسلایدر را نمی خواهم سایت در دسترس است اگر می شود دوباره بررسی بفرمائید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
AmIn1412 220 ارسال شده در مرداد 93 وقت بخیر دوست عزیز شما تقاضایی مبنی بر اضافه کردن یک پوزیشن یا همان موقعیت به قالب را دارید خوب به همین سادگی که شما عرض می کنید نیست، ما نمی توانیم به صورت آنلاین یک کدی به شما بدهیم و آدرس هم بدهیم بگوییم آنجا کد را بذارید تا مشکل شما حل شود در کل قالب شما از فریم ورک T3 Framework استفاده می کند که شما کافی است آموزش اضافه کردن موقعیت در این فریم را جستجو کنید که حتما در اینترنت موجود است موفق باشید 1 واکنش ها : fcmatoo نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر