aminsss 0 ارسال شده در تیر 93 (ویرایش شده) سلام من ماژول نمایش مطلب حرفه ای رو روی سابت نصب کردم و یک مجموعه خاص رو می خوام نمایش بده تعداد مطالب مجموعه رو تشخیص میده ولی خود مطالب رو نمیاره لطفا راهنمایی کنید http://aryazco.ir/ لینک سایت قسمت خرید و فروش که سه تا کادره رو می خوام با این ماژول کار کنم ویرایش شده تیر 93 توسط aminsss نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
محمدحسین میری 3,094 ارسال شده در تیر 93 درود بر شما از ماژولی دیگر استفاده کنید ببینید مشکل هنوز پا برجاست نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
aminsss 0 ارسال شده در تیر 93 درود بر شما از ماژولی دیگر استفاده کنید ببینید مشکل هنوز پا برجاست استفاده کردم و این مشکل را نداشت نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
محمدحسین میری 3,094 ارسال شده در تیر 93 درود بر شما اگر ماژولی که استفاده کردید در حد و اندازه های ماژول خود شما نیست یک دمو بدید شاید بتوانیم جایگزینی پیدا کنیم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر