me64 4 ارسال شده در تیر 93 سلام یه افزونه واسه این که اخبار رو به صورت متحرک نمایش بده (از چپ به راست یا از پایین به بالا) میخوام اگه دقیقا به زیر منوی دو تا سایت زیر نگاه کنید نمونش رو میتونید ببینید نمونه سایت نمونه سایت دوم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
personable 55 ارسال شده در تیر 93 سلام یه افزونه واسه این که اخبار رو به صورت متحرک نمایش بده (از چپ به راست یا از پایین به بالا) میخوام اگه دقیقا به زیر منوی دو تا سایت زیر نگاه کنید نمونش رو میتونید ببینید نمونه سایت نمونه سایت دوم گلوبال نیوز و dj image slider dj hmage slider رو من باهاش کار کردم ، متن و عکس رو باهم میتونید تو یک موقیعت اسلاید کنید ! تعداد ستون و مطلب رو هم میتونید تعریف کنید (در تنظیمات ماژول) نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
me64 4 ارسال شده در تیر 93 فکر کنم اشتباهی متوجه شدید منظورم دقیقا زیر منو هستش یه متن یک خطی که حرکت میکنه به عکس زیر نگاه کنید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
محمدحسین میری 3,094 ارسال شده در تیر 93 درودبر شما http://www.joomshaper.com/joomla-extensions/news-highlighter نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر