topmihan 141 ارسال شده در تیر 93 سلام دوستاندارم یه قالب آماده میکنم که یه سری مشکل دارماولیش بخش کانتنت هستشمیخوام بشکل زیر در بیادش ( بعضی بخش ها مثل مشخصات مطلب رو وقت نکردم رنگ و لعاب کامل بدمش)اینم لینک سایتصفحه اصلیممنونم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
AmIn1412 220 ارسال شده در تیر 93 وقت بخیر در روت قالب خود پوشه ایی به نام html بسازید از بخش کامپوننت های جوملا آدرس زیر را در پوشه ایی که جدید ساخته اید کپی نمایید root->components->com_content->views پس از کپی کردن فایل شما برای ایجاد این تغییر نیاز به تغییراتی در فایل های پوشه featured و article می باشید داشتن دانش سی اس اس و کمی اچ تی ام ال هم نیاز می باشد بررسی کنید این بخش ها به احتمال زیاد مشکل خود را می توانید حل کنید (دلیل کپی گرفتن از فایل های هم این است که پس از اینکه پچ جدیدی اگر برای جوملا انتشارپیدا کنید و شما آن پچ را نصب کنید تمامی تنظیمات که برای کامپوننت کانتنت داده اید از بین خواهد رفت) موفق باشید 1 واکنش ها : topmihan نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
topmihan 141 ارسال شده در تیر 93 ممنون از پاسخ شما دوست عزیز فایل های فوق رو در پوشه جدید بنام html کپی کردم css و html رو تا حدودی بلدم و سایتی که لینک دادم رو خودم ایجاد کردم ولی خب الان نمیدونم باید چطور کاری که میخوام رو انجام بدم ممنون میشم یکم راهنمایی کنید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
AmIn1412 220 ارسال شده در تیر 93 وقت بخیر دوست عزیز خودتان عرض کردید که اطلاعات دارید کافی یکم دستکاری کنید مثال اضافه کردن کد زیر می توانید اطلاعات مشخصات متن "تاریخ انتشار و دسته و... " را در خط بکنید dl { display: flex; } با باز کردن پوشه هایی که در پست قبلی ذکر کردم می توانید جا به جایی اطلاعات را انجام دهید مثال دکمه های پرینت و .. بعد از تیتر آمده است که شما باید جا به جایی کد آنها به قبل از تیتر و همچنین یکم کد نوشتن برای سی اس اس این بخش می توانید به طور کامل شبیه تصویر در بیارید فقط یکم حوصله و صبر خودتان به دلیل اینکه تغییر در فایل پی اچ پی نیاز بنده به صورت کاربر نمی توانم برای شما زیاد کاری انجام دهم باید دسترسی به فایل وجود داشته باشد طبیعتا لذت در کشف بدست خودتان هست اون دو فایلی که بنده عرض کردم خدمتان بررسی کنید متوجه خواهید شد موفق باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
topmihan 141 ارسال شده در تیر 93 بازم از پاسختون کمال تشکر رو دارم فقط چون اولین دفعه هست که میخوام چنین تغییراتی در قالب هایم بدم مسلمه که مشکلاتم زیاده اول اینکه کدهای css رو در همون فایل تمپلیت . سی اس اس قالبم بنویسم دیگه؟؟؟؟ بعد اینکه اینجا الان 7 پوشه و یه فایل ایندکس قرار داره تغییراتی که میخوام در کدومشون باید بدم؟؟؟؟ ممنون نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر