erfanpj 4 ارسال شده در تیر 93 با سلاماز دوستان کسی با ماژول sp portfolio کار کرده ؟من وقتی جوملامو فارسی میکنم افکتهاش کار نمیکنهمشکل css نداره ها خودش css جدا داره من حتی با css ی که برای انگلیسیشم بود چک کردماما مشک حل نشد و مشکل از جوملاس کسی میتونه راهنمایی کنه ؟یا کسی میدونه به غیر از css چه چیزهایی تغییر میکنه وقتی زبان قسمت کاربریرو فارسی میکنیم تو جوملا ؟با تشکر نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
محمدحسین میری 3,094 ارسال شده در تیر 93 درود بر شما افکت هایی که می گویید باید جی کوئری باشند احتمالا اینطور نیست ؟ اگر جی کوئری باشه احتمالا میشه با چندتا راه حل ساده حل تداخل این مشکل رو حل کرد اما اگر نباشه باید بفهمیم چه چیزی از این کامپوننت مورد تجاوز قرار می گیرد نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
erfanpj 4 ارسال شده در تیر 93 درود بر شما افکت هایی که می گویید باید جی کوئری باشند احتمالا اینطور نیست ؟ اگر جی کوئری باشه احتمالا میشه با چندتا راه حل ساده حل تداخل این مشکل رو حل کرد اما اگر نباشه باید بفهمیم چه چیزی از این کامپوننت مورد تجاوز قرار می گیرد بله جی کوئری هستش من مشکل کانفلیکتشو حل کردم اما الان مشکل چیزی دیگس یعنی وقتی زبان جوملام انگلیسی میشه افکتها درسته ولی فارسی که میشه افکتهای این ماژول از کار میوفته نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر