hose 5 ارسال شده در تیر 93 سلام دوستان عزیز من از جوملا 2.5 جومینا استفاده می کنم و از قالب پیش فرض جومینا نیز استفاده می کنم مشکلی که دارم 20 تا مطلب منتشر کردم و همه رو ویژه کردم و طول فهرست اصلی رو توی تنظیمات اصلی رو 5 قرار دادم حالا فقط توی صفحه اصلی 2 تا از مطالب منتشر شده رو قرار میده تمامی مطالب هم هیچگونه مشکلی ندارند نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
AmIn1412 220 ارسال شده در تیر 93 با سلام وقت بخیر برای این تنظیمات این بخش شما باید به منویی که آن را ویژه را به صورت پیشفرض قرار داده اید بروید و تنظیمات را در انجا انجام دهید به صورت مثال منو صفحه اصلی "پیشفرض" قرار داده شده است مدیریت منو -- ویرایش منو صفحه اصلی -- سمت چپ ( تنظیمات طرح بندی ) -- تغییر اعداد در تنظیمات موفق باشید 1 واکنش ها : hose نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
hose 5 ارسال شده در تیر 93 (ویرایش شده) با سلام وقت بخیر برای این تنظیمات این بخش شما باید به منویی که آن را ویژه را به صورت پیشفرض قرار داده اید بروید و تنظیمات را در انجا انجام دهید به صورت مثال منو صفحه اصلی "پیشفرض" قرار داده شده است مدیریت منو -- ویرایش منو صفحه اصلی -- سمت چپ ( تنظیمات طرح بندی ) -- تغییر اعداد در تنظیمات موفق باشید ممنون ...فقط اینکه الان شماره صفحات رو نشون میده ولی هیچگونه اکشنی رو انجام نمیده یعنی رو صفحات نمیشه کلیک کرد(منظورم شماره صفحه پایین سایت هستش) ویرایش شده تیر 93 توسط hose نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر