mohsen kian 51 ارسال شده در تیر 93 با سلام 1. من کامپوننت جوم شاپینگ را دانلود کردم و نصب نمودم اما در موقع نصب خطاهای متنوع از کد های php می دهد. 2. از قالب پیش فرض جوملا 2.5 استفاده می کنم در زیر صفحات نوشته شده "توسعه و بومی سازی جومینا" چطور می تونم این جمله را بردارم. با تشکر از زحمات فراوانتون نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
محمدحسین میری 3,094 ارسال شده در تیر 93 درودبر شما 1 : متن خطا را اینجا قرار بدید 2 : دقیقا یادم نیست قالب پیشفرض در چه مکانی قرار میداده است اما بطور کلی می کنید یا متن فارسی را در فایل های قالب جستجو کنید یا در بین ماژول ها دنبال مازول کپی رایت بگردید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mohsen kian 51 ارسال شده در تیر 93 درودبر شما 1 : متن خطا را اینجا قرار بدید 2 : دقیقا یادم نیست قالب پیشفرض در چه مکانی قرار میداده است اما بطور کلی می کنید یا متن فارسی را در فایل های قالب جستجو کنید یا در بین ماژول ها دنبال مازول کپی رایت بگردید با سلام 1. برای استفاده از جومشاپینگ خطای پیوستی را می دهد. http://www.uploadax.com/images/26278530410247781716.jpg 2. زمانی که بیشتر افزونه ها را نصب می کنم در موقع استفاده در سایت پیغام خطای در کد php می دهد. بطور مثال عکس شماره 2 http://www.uploadax.com/images/91114958780715479606.jpg نمی دونم ایراد از کار منه یا تنظیمات خاصی داره که من نمی دونم که اکثر افزونه ها در موقع استفاده با خطای کد php مواجه می شن. 3. میشه لطفا یک افزونه با آموزش برای ایجاد دانلود سنتر بم معرفی کنید که بتونم فیلم با لینک مستقیم برای دانلود بزارم با تشکر فراوان نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mohsen kian 51 ارسال شده در تیر 93 با سلام 1. برای استفاده از جومشاپینگ خطای پیوستی را می دهد. http://www.uploadax.com/images/26278530410247781716.jpg 2. زمانی که بیشتر افزونه ها را نصب می کنم در موقع استفاده در سایت پیغام خطای در کد php می دهد. بطور مثال عکس شماره 2 http://www.uploadax.com/images/91114958780715479606.jpg نمی دونم ایراد از کار منه یا تنظیمات خاصی داره که من نمی دونم که اکثر افزونه ها در موقع استفاده با خطای کد php مواجه می شن. 3. میشه لطفا یک افزونه با آموزش برای ایجاد دانلود سنتر بم معرفی کنید که بتونم فیلم با لینک مستقیم برای دانلود بزارم 4. برخی از ماژول هایی که با اطلاعات نمونه نصب می شود را می خواهم غیر فعال کنم با این خطا روبرو می شوم در حالی که تازه جوملا را نصب کردم : خروج با خطای زیر روبرو شده است: کاربری که قصد ورود را دارد، دارای اطلاعات یکسانی با کاربری که خارج شد، نیست شما اجازه دسترسی مستقیم به این صفحه را ندارید (#106). با تشکر فراوان نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
محمدحسین میری 3,094 ارسال شده در تیر 93 درود بر شما احتمالا مشکل از نسخه php شماست که از php افزونه ایراد می گیرد عکس ها هم باز نشد بقیه مواردی رو هم که اضافه کردید لطفا در تاپیک جدید بپرسید هر تاپیک نهایتا دو مشکل ... نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mohsen kian 51 ارسال شده در تیر 93 با سلام 1. بطور مثال من ماژول تک مرحله ای ثبت نام را فعال که کردم با پیغام پیوست شده مواجه شدم. البته ماژول نمایش داده شد ولی با خطا در ماژول دکمه جستجو در گوگل هم با خطای مشابه مواجه شدم. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
محمدحسین میری 3,094 ارسال شده در تیر 93 درود بر شما خطا زیاد واضح نیست اما شما می توانید نمایش خطا را غیر فعال کنید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mohsen kian 51 ارسال شده در تیر 93 درود بر شما خطا زیاد واضح نیست اما شما می توانید نمایش خطا را غیر فعال کنید با سلام من یک پلاگین از همین فروم دانلود کردم واسه اینکار که خطارو نمایش نمی داد ولی در قسمت پایین سایت عنوان " میزکار رفع اشکال جوملااضافه شده است راه حل چیه؟ با تشکر نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
محمدحسین میری 3,094 ارسال شده در تیر 93 درود بر شما debug جوملا را در تنظیمات اصلی برسی کنید که خاموش باشد نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mohsen kian 51 ارسال شده در تیر 93 با سلام و خسته نباشید من درگاه های پرداخت بانک ملت،پاسارگاد و زیرن پل را برای جومشاپینگ دانلود کردم و با موفقیت کامپوننت آن را نصب کردم اما بعد از ورود به هر یک از کامپوننت ها پیغام 404 می دهد که صفحه مورد نظر یافت نشد. لازم به ذکر است من در local کار می کنم. اگر امکان دارد راهنمایی نمایید با تشکر نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
محمدحسین میری 3,094 ارسال شده در تیر 93 درود بر شما بر روی سرور تست کنید درگاه بانک ها (مثلا ملت) باید روی آی پی سرور شما ست باشد نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mohsen kian 51 ارسال شده در تیر 93 درود بر شما بر روی سرور تست کنید درگاه بانک ها (مثلا ملت) باید روی آی پی سرور شما ست باشد خیلی ممنون از پاسخ های شما نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
محمدحسین میری 3,094 ارسال شده در تیر 93 درود بر شما فکر کنم بنده اشتباه متوجه شدم! شما وارد کامپوننت نمی توانید شوید درسته ؟ یا وارد درگاه ؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mohsen kian 51 ارسال شده در تیر 93 درود بر شما فکر کنم بنده اشتباه متوجه شدم! شما وارد کامپوننت نمی توانید شوید درسته ؟ یا وارد درگاه ؟ با سلام وارد کامپوننت نمی شود. وقتی کامپوننت را می زنم پیغام 404 می زند نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
محمدحسین میری 3,094 ارسال شده در تیر 93 درود بر شما خب یعنی تا قبل از نصب پلاگین های بانک ها وارد کامپوننت ویرچومارت می شود ولی وقتی یکی از انها را نصب می کنید نمی توانید وارد کامپوننت شود ؟ در مدیریت ؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mohsen kian 51 ارسال شده در تیر 93 درود بر شما خب یعنی تا قبل از نصب پلاگین های بانک ها وارد کامپوننت ویرچومارت می شود ولی وقتی یکی از انها را نصب می کنید نمی توانید وارد کامپوننت شود ؟ در مدیریت ؟ من از جوم شاپینگ استفاده می کنم کامپوننت های بانکی من به درستی نصب می شود اما به درستی کار نمی کند یعنی بعد از نصب کاموننت مثلا بانک ملت وقتی از لیست کامپوننت ها وارد می شوم با پیغام خطای 404 مواجه می شوم با تشکر نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر