topmihan 141 ارسال شده در تیر 93 سلام دوستان من دارم روی یه قالب که با فریمورک وارپ طراحی شده کار میکنم و حالا مشکلم اینه: میخوام چندتا کلاس که به موقعیت منو داده شده رو به موقعیت دیگه ای هم اختصاص بدم خب در فایرباگ کپی میکنم و درست میشه ولی فایل پی اچ پی که این تغییرات رو باید درونش بدم کجاس؟؟؟ هرچی میگردم پیدا نمیشه یا اینکه میخوام یه موقعیت که چندتا کلاس بهش اختصاص داده شده رو ویرایش بدم بدین صورت که مثلا کلاسی که بهش اختصاص داده شده رو پاک کنم که بازم باید فایل php که این دایو بندی و اختصاص کلاس درونش ثبت شده رو پیدا کنم آیا راه حلی وجود داره؟؟؟؟؟ ممنون نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
محمدحسین میری 3,094 ارسال شده در تیر 93 درود بر شما اگر در فایل های درون پوشه قالب شما نیست در پلاگین ان بگردید plugins » system 1 واکنش ها : topmihan نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
topmihan 141 ارسال شده در تیر 93 شرمنده ولی در این مسیر یه فایل index.html هستش که خالیه و بقیه پوشه ها مربوط به افزونه ها هستش نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
topmihan 141 ارسال شده در تیر 93 بلاخره یه چیزایی یافتم فقط کمی سر در گم هستم ممنون میشم راهنمایی بفرمایید در فایلی که یافتم کد زیر هست <?php if ($this['widgets']->count('toolbar-l')) : ?> <div class="uk-float-left"><?php echo $this['widgets']->render('toolbar-l'); ?></div> <?php endif; ?> ولی الان نمیدونم چطور به بخشی که به ul ها کلاس داده در این موقعیت برسم ( چند کلاس به ul های این موقعیت اختصاص داده شده که من باید تغییرشون بدم تا اونجا که من از این کد میفهمم باید در فایل widgets دنبالش بگردم؟!؟! میشه راهنمایی کنید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
محمدحسین میری 3,094 ارسال شده در تیر 93 درود بر شما ببینید اگر می خواهید کلاسی را ویرایش کنید وارد مدیریت ماژول شوید و در قسمت کلاس مازول اگر موردی بود می توانید ویرایش کنید اگر می خواهید کدهای سی اس اس ان را ویرایش کنید باید از فایر باگ استفاده کنید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
topmihan 141 ارسال شده در تیر 93 سلام نه من نمیخوام کد هاشو ویرایش کنم میخوام کلاس هایی که اختصاص داده شده رو ویرایش کنم که با گذاشتن کلاس ها در مدیریت ماژول نشد نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
topmihan 141 ارسال شده در تیر 93 ببینید با فیرباگ یه نمایش کد که میگیرم در این موقعیت که منو رو گذاشتم کد های زیر هستش <div class="uk-float-left"><div class="uk-panel"><ul class="uk-subnav uk-subnav-line"><li class="uk-active"><a href="/">صفحه اصلی</a></li><li><a href="/index.php/shop">فروشگاه</a></li><li><a target="_blank" href="http://charge.topmihan.ir/">شارژستان</a></li><li><a href="/index.php/questions-and-answers1">پرسش و پاسخ</a></li><li><a href="/">تبلیغات</a></li><li><a href="/">آمار سایت</a></li><li><a href="/index.php/contact-us">ارتباط با ما</a></li><li><a href="/index.php/login-register">ورود || عضویت</a></li></ul></div></div> خب اگه دقت کنید به ul ها 2 کلاس uk-subnav uk-subnav-line اختصاص داده شده من میخوام بجای این 2 کلاس کلاس های زیر رو اختصاص بدم uk-navbar-nav uk-hidden-small چه کنم من؟؟؟ ممنونم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
محمدحسین میری 3,094 ارسال شده در تیر 93 درود بر شما پوشه html درون قالب تان » پوشه mod_menu البته mod_menu می توانید اسم های دیگری هم داشته باشد این پوشه ماژول منو هست نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
topmihan 141 ارسال شده در تیر 93 سلام راه حل پیدا شد گفتم بگم تا اگه شخص دیگه ای هم این مشکل رو داشت کمکی بشه بهش راه حل باز هم درون فایل widget.php هست.به خطوط 52 تا 57 این فایل دقت کنید : } else if (in_array($widget->position, array('menu'))) { $renderer = 'navbar'; $widget->nav_settings["modifier"] = "uk-hidden-small"; } else if (in_array($widget->position, array('toolbar-l', 'toolbar-r', 'footer'))) { $renderer = 'subnav'; $widget->nav_settings["modifier"] = "uk-subnav-line"; احتمالا دیگه فهمیدید که راه حل مشکل چیه. ولی برای این که دچار مشکل نشید بیشتر توضیح میدم.ببینید در اون کد ها گفته اگر ماژول در موقیت menu قرار گرفت کلاس uk-navbar-nav و uk-hidden-small بگیرد ولی اگر در سه موقیت نوار ابزار چپ ، راست و پاورقی قرار گرفت uk-subnav و uk-subnav-line بگیره.خوب ما باید موقعیت نوار ابزار چپ (toolbar-l) را از گروه دوم خارج کنیم و با موقعیت منو هم گروه کنیم. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر