bvc0037 0 ارسال شده در تیر 93 سلام دوستان من یک افزونه میخوام که بتونم با اون به هر یک از اعضا یک صفحه اختصاص بدم و کاربر بتونه در ان محصولات خود را معرفیکنه ولینک به سایت خودش بزنه ولینک به فروشگاه موجود درسایت ما ماژول اخبار فعال کنه-پست جدید ونهایتا مطلب بزاره وخصوصا ازماژولهایhtmlو اسلایدر جهت نمایش در صفحه خود استفاده کنه. خوشبختانه تعداد کاربرهای ما زیاده،پس لطفا افزونه قدرتمندی معرفی نمایید.تجاری باشه یا نباشه.اگه قوانین سایت اجازه معرفی نمیده لطفا خصوصی ارسال شود. لطف شما افزون و فراگیر نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
محمدحسین میری 3,094 ارسال شده در تیر 93 درود بر شما خب برای یک کاربر یک سطح دسترسی در ادمین جوملا بسازید حال باید فقط مواردی که می خواهید به ان لینک دهید برای صفحه شخصی هر کاربر که بتونه در صفحه شخصی اش محصولاتش را معرفی کنه و اینکه بشه محصولات را بر اساس نویسنده قیلطر کرد فکر کنم همچین افزونه وجود نداشته باشه مگر هر کاربر یک مجموعه بسازه و در مجموعه اش هر کاریکه دوست داره انجام بده ولی فکر کنم هدف شما چیز دیگری باشه نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر