me64 4 ارسال شده در تیر 93 دموی زیر رو ببینید یه دایو دارم به اسم last-news اگه در انتهای صفحه دمو بروید میبینید که در جای مناسب خودش نیست.چی کار کنم که به سمت چپ بچسبد؟ http://monji.zgig.ir/mtm/Joomlafarsi/Joomlafarsi/ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
محمدحسین میری 3,094 ارسال شده در تیر 93 درود بر شما یعنی از دایو مادر بیرون بزنه و کاملا سمت چپ مانیتور بچسبه ؟ اگر هم با عکس نشون بدید دقیقا چی می خواهید خیلی خوب میشه نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
farhad6169 125 ارسال شده در تیر 93 با سلام اگر خواستيد كه به سمت چپ body بچسبه كدهاي زير رو اديت كنيد در فايل templates/monji/css/template.css خط 258 تا خط 269 رو پاك كرده و به جاي آن كدهاي زير رو قرار بديد #last-news{ height:auto; width:32%; border-radius:5px; background-color:#999; direction:ltr; position:absolute; left:0px; padding-left:0px; } ولي اگر منظورتون چيز ديگري است طبق گفته آقاي ميري با عكس توضيح بدهيد يا حق نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
me64 4 ارسال شده در تیر 93 درود بر شما یعنی از دایو مادر بیرون بزنه و کاملا سمت چپ مانیتور بچسبه ؟ اگر هم با عکس نشون بدید دقیقا چی می خواهید خیلی خوب میشه نه. میخوام از سمت چپ تگ main به مقدار 10px فاصله بگیره نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
me64 4 ارسال شده در تیر 93 نه. میخوام از سمت چپ تگ main به مقدار 10px فاصله بگیره همچنین یکی دیگه به اسم top-news در زیر این last-news قرار بگیره نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
farhad6169 125 ارسال شده در تیر 93 2 كار مي توانيد بكنيد يكي اينكه اين ماژول ها رو در موقعيت هاي news و film منتشر كنيد و تست كنيد كه احتمالا درست مي شه دوم اينكه در فايلي كه قبلا گفته بودم در پست شماره 3 استايل هاي خط 259 رو حذف كنيد و به جاي آنها كدهاي زير رو قرار بديد #last-news{ height:auto; width:32%; border-radius:5px; background-color:#999; direction:rtl; float:left; margin-top:-300px; margin-bottom:30px; margin-left:10px;} و بعد از خط 37 يك اينتر كنيد و كد زير رو وارد كنيد overflow:hidden; شايد اين روش كار شما موقتا راه بندازه ولي تو كد نويسي هاتون يك نگاه ديگه بكنيد يا حق نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
me64 4 ارسال شده در تیر 93 دایو <div id="last-news"> رو آوردم زیر دایو content css اش هم به صورت زیر نوشتم درست شد #last-news { height: auto; width: 32%; border-radius: 5px; direction: ltr; float: left; margin-left: 10px; } ولی حالا یه دایو top-news دارم که میخوام دقیقا زیر دایو last-news باشه نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر