hvmunlimited 0 ارسال شده در اسفند 89 سلام من یه سوال (مشکل) داشتم وقتی نوع کاربرای پیش فرض در جوملا تعریف میشه (مثلا ناشر یا نویسنده و ...) واسه هر کدوم یه امکاناتی تعریف میشه: مثلا برای کاربر ناشر امکان ویرایش مطالب هم هست الان سوال من اینه که مثلا یه کاربری که سطح دسترسیش ناشره چطوری میتونه مطالب رو ویرایش کنه ؟ از کدوم گزینه برای ایجاد یه لینکی مثلا به نام ویرایش مطالب در منو کاربری استفاده کنم که اون کاربری که سطح دسترسیش میرسه بتونه از اون استفاده کنه؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
tanha_to0 31 ارسال شده در اسفند 89 دوست عزیز وقتی کاربری وارد سایت می شود دسترسی های لازم برای اون نمایش داده میشه مثلا ناشر بعد از ورود بالای مطالب علامت ویرایش رو میبینه که میتونه با کلیک بر روی اون مطلب رو ویرایش کنه یا مطالبی که از حالت انتار خارج شده نیز براش نمایش داده میشه موفق باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
hvmunlimited 0 ارسال شده در اسفند 89 آهان مرسی الان میشه یه کاری کرد که کاربر بتونه فقط مطالب ارسالی توسط خودش رو ویرایش بتونه بکنه و نه همه مطالب رو؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر