ladli5 0 ارسال شده در تیر 93 با سلام به مشکلی برخوردم که واقعاً ممنون می شوم اگر دوستان بتوانند راهنمایی کنند. یک فرم با rsform ساخته ام. برای اینکه کاربر بتواند اطلاعات وارد کرده خودش را ویرایش نماید از submission directory استفاده می کنم. یعنی هنگام ساخت منوی جدید، نوع منو را submission directory قرار می دهم و تمام تنظیمات لازم را در manage directory هم انجام داده ام. تا اینجا همه چیز خوب است ولی پس از ویرایش، وقتی ارسال را می زنم خطای زیر را می دهد: there was an error in your form ممنون از همگی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
محمدحسین میری 3,094 ارسال شده در تیر 93 درود بر شما هیچ مورد اضافه وجود داره که شما در تنظیمات ان را بصورت ضروری تعریف کرده باشید؟ برسی کنید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
ladli5 0 ارسال شده در تیر 93 درود بر شما هیچ مورد اضافه وجود داره که شما در تنظیمات ان را بصورت ضروری تعریف کرده باشید؟ برسی کنید هر چیزی را که فکر کنید بررسی کردم. می خواستم ببینم کسی از دوستان آخرین نسخه rsform که ظاهراً 1.49.11 است را دارد؟ اکثر سایتهای رایگان نسخه های قدیمی تر را دارند. شاید مشکل از این نسخه ای است که من دارم. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
hadirayaneh 34 ارسال شده در تیر 93 (ویرایش شده) درود بر شما من آخرین نسخه RSForm! Pro 1.4.0 Rev 48 دارم فارسی سازی کامل و راست چین شده توضیحات بیشتر ویرایش شده تیر 93 توسط محمدحسین میری قرار دادن افزونه های تجاری ممنوع می باشد/لطفا قوانین را رعایت فرمایید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر