mostafanemati 2 ارسال شده در تیر 93 با سلام سایت من در تمام مرورگرها و موبایل به خوبی بالا میاد و هیچ مشکلی نداره ولی در آیپد بالا نمیاد کلا یک صفحه خالی فقط میاد . البته سایت من به صورت واکنشگرا طراحی شده ؟ دوستان محب کنن کمک کنن با تشکر از همتون نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mostafanemati 2 ارسال شده در تیر 93 راستی ادرس سایتم یادم رفت www.decorsun.com نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
drwood 14 ارسال شده در تیر 93 از کلیدهای ctr+shift+ m که استفاده کنی میبینی که سایتت بدون مشکل نشون داده میشه. توی موبایل هم چک کردی صفحه سفید نشون داده میشد؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mostafanemati 2 ارسال شده در تیر 93 با سلام توی موبایل هیچ مشکلی نداره درست اجرا میشه فقط توی آیپد یا تبلت بالا نمیاد نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
kalatik 0 ارسال شده در اسفند 96 سلام میشه سری هم به سایت من بزنید ببنید تو موبایل ، آیپد و تبلت ریسپانسیو هستش یا نه؟ با تشکر از همتون نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر