mylove_iman 12 ارسال شده در تیر 93 سلام دوستان من این کامپوننت را لوکال نصب کردم و هیچ مشکلی نداره ولی وقتی اپلودش میکنم کامپوننت نظرسنجی برای مطالم فعال نمیشه وقتی هم سعی میکنم خطاها سایت را نشون بدم کلا سایت میاد پایین نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
محمدحسین میری 3,094 ارسال شده در تیر 93 درود بر شما خب تداخل دارند شما از کومنتو هم استفاده بکنید هر چند با ان هم مشکل خواهد داشت اما تست ان ایرادی نداره 1 واکنش ها : mylove_iman نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mylove_iman 12 ارسال شده در تیر 93 با چی تداخل داره؟پس چرا تو لوکال جواب میده؟ ممنون از وقتی که میزارید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
محمدحسین میری 3,094 ارسال شده در تیر 93 درود بر شما تازه متوجه شدم در لوکال نصب می کنید نظر سنجی برای مطالب مشکلی نداره اما همون رو در هاست بارگذاری می کنید در صفحه مطالب اشکال بوجود می آید؟ 1 واکنش ها : mylove_iman نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mylove_iman 12 ارسال شده در تیر 93 بله ولی مشکل ایجاد نمیکنه بلکه اصلا قسمت نظرسنجی را نشونش نمیده نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
محمدحسین میری 3,094 ارسال شده در تیر 93 درود بر شما هیچ خطایی نمایش نمیده؟ شاید اصلا مشکل از جی کامنت نباشه و نظر سنجی با هاست شما مشکل داشته باشه ؟ برسی کنید 1 واکنش ها : mylove_iman نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر