masoud_ra 0 ارسال شده در خرداد 93 سلام دوستان. افزونه های سایت abb.com رو می خواستم تجاری هم باشه مسئله ای نیست فقط لینک بدین.یا حداقل چیزی شبیه به اینا. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mahdiar.dadmarzi 39 ارسال شده در خرداد 93 سلام دوستان. افزونه های سایت abb.com رو می خواستم تجاری هم باشه مسئله ای نیست فقط لینک بدین. یا حداقل چیزی شبیه به اینا. سلام دقیقا بفرمائید چه افزونه لازم دارید تا دوستان بتونند راهنمایتان بکنند. این سایت که شما قرار دادن جوملایی نیست با تشکر 1 واکنش ها : masoud_ra نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
masoud_ra 0 ارسال شده در تیر 93 (ویرایش شده) سلام دقیقا بفرمائید چه افزونه لازم دارید تا دوستان بتونند راهنمایتان بکنند. این سایت که شما قرار دادن جوملایی نیست با تشکر 1 - هر 2 تا منوی سایتش رو هم اونی که حالت icon هم اونی که خیلی سادست. 2 - ماژول زیر اسلایدر که روش کلیک می کنی پاپ آپ می کنه. 3 - ماژولی که یه عکس داره با یه توضیح کوچیک که روش یه لینک گذاشتن. 4 - و اخری اون ماژولی که 3 تا تب داره که هر تب یه موضوعی درونش قرار داره. کلا به من گفتن سایت ABB.COM رو برای جوملا طراحی کن کد نویسیش و موقعیت نوشتنش تموم شده فقط قرار دادن ماژول هاش مونده که پیدا نمی کنمشون. اگر دوستان می تونن کمک کنن من ازشون ممنون میشم. ویرایش شده تیر 93 توسط masoud_ra نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mahdiar.dadmarzi 39 ارسال شده در تیر 93 با سلام اون سایت که فرمودید با چوملا نیستش به شما گفتن همون سایت برای جوملا از نو طراحی کنید درمورد افزونه ها شما از منو آرکاردم برای نمایش تب و متن داخل استفاده کنید . برای بقیه افزونه ها هم یه سری به سایت جومینا برید سرچ بفرمائید افزونه زیادی هست درحال حاضر چیزی به خاطر نمی یاورم بعدا پست و ویرایش میکنم لینکها و یا نامشان برایتان میگذارم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
drwood 14 ارسال شده در تیر 93 (ویرایش شده) میتونی از تب ساز استفاده کنی.از لینک زیر دانلود کن دانلود از سرور جومینا ویرایش شده تیر 93 توسط محمدحسین میری ضمن قدر دانی از شما , لطفا در آپلودسنتر جومینا آپلود و برای دانلود قرار دهید 2 واکنش ها : محمدحسین میری و sirati نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر