topmihan 141 ارسال شده در خرداد 93 سلام دوستان آیا کسی میتونه کامپوننت تبلیغات که در جوملا 2.5 بصورت پیشفرض نصب شده رو بصورت کامل استخراج کنه یا اگه قبلا اینکار انجام شده اونو بهم بده دقت کنید من همین رو لازم دارم میخوام روش کار کنم پس لطفا کامپوننت های دیگه رو پیشنهاد ندین راستی کامپوننت های پیشفرض خود جوملا که کد شده نیستن ؟؟؟ ممنونم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
محمدحسین میری 3,094 ارسال شده در خرداد 93 درود بر شما خیر کد شده نیستند شما همین کامپوننت تبلیغات رو بصورت یک کامپوننت خام می خواهید؟ که به عنوان مثال بر روی یک جوملا دیگه نصب کنید ؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
topmihan 141 ارسال شده در خرداد 93 دقیقا درسته من همین کامپوننت رو میخوام تا روش کار کنم ( ویرایش هایی رو بدم) بعد روی سیستم ها نصبش کنم ممنون میشم اگه کمکم کنید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
محمدحسین میری 3,094 ارسال شده در خرداد 93 درود بر شما خب عزیزم وقتی روی جوملایی نصب نباشه چطور می تونید ویرایش کنید؟ برای مورد شما هم این کار یا باید قبلا انجام شده باشد و تقدیم گردد یا باید با آموزش و خطا اکی کنید چون باید فایل xml اگر ندارد ساخته شود اگر دارد ویرایش شود فایل ها رو از بخش admin و site و media و lang در یک پوشه جمع کنید کار سختی نیست اما توضیح دادن ساخت پکیج افزونه یکمی توی نوشتن سخته ... 1 واکنش ها : topmihan نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
topmihan 141 ارسال شده در خرداد 93 ممنون از پاسختون اونکه بعله برای ویرایش باید نصب بشه بازم ممنون نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر