personable 55 ارسال شده در خرداد 93 (ویرایش شده) سلام ٰ دوستان من خیلی زود نیاز به یک قالب برای تبلیغات دارم ٰ قالبی نیاز دارم که بتونم از بنر در صفحه اول زیاد استفاده کنم ٰ همچنین بتونم توضیحاتی رو در قسمتهای مجزا زیر عکس بزارم ! لطفا اگر قالبی درباره تبلیغات میشناسید معرفی کنید ٰ اگر قالب در سمت راست و چپش ستون داشته باشه بهتر ! ترجیحا واید باشه ٰ کل صفحه رو بگیره ٰ نمیخوام دو طرفش خالی باشه و یه رنگ یا یه بکگراند پشتش باشه . این آدرس سایت مذکوره ! قالبش هم رایگانه و خیلی عرضش کمه ٰ لطفا راهنمایی کنید تا بتونم یک قالب خوب رو انتخاب کنم . ********* آگر قالب برای معرفی داشتید مشخصاتش رو بدید برم ببینم . ممنونم ویرایش شده مرداد 93 توسط محمدحسین میری بنا به درخواست خود کاربر ادرس سایت پاک شد// نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
محمدحسین میری 3,094 ارسال شده در خرداد 93 درود بر شما سری به جومینا مارکت » بخش قالب های تجاری اش بزنید امکان دارد قالبی نظر شما را جلب کند 1 واکنش ها : personable نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر