vapa_71 42 ارسال شده در خرداد 93 دوستان چیزایی مثل عکس زیر که در سایت جومینا هم هست ماژول هست یا چیز دیگه همین ماژول یا چیزی مشابه این رو میخوام نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
topmihan 141 ارسال شده در خرداد 93 سلام دوست عزیز من یه ماژول افکت عکس دیدم که در جومینا هم فکر کنم موجود بود ولی خب همه اینها کد سی اس اس هستن و براحتی میتونید هر کد که میخواین رو برای عکساتون بذارید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
topmihan 141 ارسال شده در خرداد 93 یه کد تو همین مایه ها واستون پیدا کردم دمو دانلود 1 واکنش ها : vapa_71 نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
m0330 3 ارسال شده در خرداد 93 یه کد تو همین مایه ها واستون پیدا کردم دمو دانلود ممنون خیلی به دردم خورد 1 واکنش ها : vapa_71 نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
vapa_71 42 ارسال شده در خرداد 93 چطوری باید استفاده کنم ؟! نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
pourmoshtagh 35 ارسال شده در خرداد 93 چطوری باید استفاده کنم ؟! سلام !!! راست میگن!!! برای استفادش یه راهنمایی بفرمایید!! ممنون!! نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
m0330 3 ارسال شده در خرداد 93 سلام !!! راست میگن!!! برای استفادش یه راهنمایی بفرمایید!! ممنون اگر دانش برنامه نویسی داشه باشید به اسانی می توانید کار کنید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
topmihan 141 ارسال شده در خرداد 93 سلام دوستان وقتی دانلود کنید یه فایل بهتون میده اول از همه داخل دمو ببینید کدومشو می پسندید بعد داخل فایل ها کد سی اس اس مربوط به همون رو کپی کنید و در فایل سی اس اس سایت خودتون بذارید و کلاس اونو به عکس هاتون بدین اگه باز هم نتونستید بگین تا بیشتر توضیح بدم حق یارتان 1 واکنش ها : vapa_71 نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
vapa_71 42 ارسال شده در خرداد 93 سلام دوستان وقتی دانلود کنید یه فایل بهتون میده اول از همه داخل دمو ببینید کدومشو می پسندید بعد داخل فایل ها کد سی اس اس مربوط به همون رو کپی کنید و در فایل سی اس اس سایت خودتون بذارید و کلاس اونو به عکس هاتون بدین اگه باز هم نتونستید بگین تا بیشتر توضیح بدم حق یارتان اگه ممکنه بیشتر توضیح بده عکساش رو کجا باید بذاریم؟؟؟؟؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
topmihan 141 ارسال شده در خرداد 93 اگه ممکنه بیشتر توضیح بده عکساش رو کجا باید بذاریم؟؟؟؟؟ ببینید دوست عزیز یه سری کد css داخل فایلی که شما دانلود میکنی هست شما بیا همشونو بذار داخل فایل تمپلیت . سی اس اس قالبت بعد یه ماژول اچ تی ام ال بذار و عکس های خودت رو بذار داخلش و از طریق ویرایشگر اچ تی ام ال کلاس ها رو بهشون بده ******** اگه باز هم متوجه نحوه انجام کار نشدین بگین دقیقا کدوم افکتشو میخواین تا واستون آماده کنم 1 واکنش ها : vapa_71 نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
vapa_71 42 ارسال شده در خرداد 93 ببینید دوست عزیز یه سری کد css داخل فایلی که شما دانلود میکنی هست شما بیا همشونو بذار داخل فایل تمپلیت . سی اس اس قالبت بعد یه ماژول اچ تی ام ال بذار و عکس های خودت رو بذار داخلش و از طریق ویرایشگر اچ تی ام ال کلاس ها رو بهشون بده ******** اگه باز هم متوجه نحوه انجام کار نشدین بگین دقیقا کدوم افکتشو میخواین تا واستون آماده کنم عکساش چی میشن ؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
topmihan 141 ارسال شده در خرداد 93 مگه شما میخواین این عکس ها رو نمایش بدین؟؟؟؟ شما باید عکسای خودتون رو بذارید داخل سایت 1 واکنش ها : vapa_71 نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
vapa_71 42 ارسال شده در خرداد 93 مگه شما میخواین این عکس ها رو نمایش بدین؟؟؟؟ شما باید عکسای خودتون رو بذارید داخل سایت نه منظورم اون عکس ذره بین هست نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
topmihan 141 ارسال شده در خرداد 93 آهان در پوشه عکس های قالب قرار بدین 1 واکنش ها : vapa_71 نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر