kazy2003z 0 ارسال شده در اسفند 89 با سلام و خسته نباشید . [align=JUSTIFY]قبلا میتونستم با دستور tp=1? بخشهای قالب نصب شده برروی سایت رو ببینم ولی الان که جوملا 1.6.1 رو نصب کردم دیگه اینکار انجام نمیشه. طوری دیگه میشه بخشهای قالب نصب شده بروی سایت رو فهمید؟ با تشکر[/align] نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
فرحزادیان 947 ارسال شده در اسفند 89 با سلام به انجمن جومینا خوش آمدید این مورد در جوملا 1.6 هم امکان پذیر هست... لطفا ابتدا جستجو کنید (قبلا در انجمن در این مورد بحث و راه کار ارائه شده) پیروز باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
kazy2003z 0 ارسال شده در اسفند 89 معذرت درسته با سایت جومینا تست کردم کار کرد ولی روی سایتی که الان خودم نصب کردم این کار انجام نمیشه نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
فرحزادیان 947 ارسال شده در اسفند 89 خواهش می کنم متوجه منظورتون از تست روی سایت جومینا نشدم!!! به این پست توجه کردید...؟ http://forum.joomina.ir/thread-2458-post-13148.html#pid13148 پیروز باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
kazy2003z 0 ارسال شده در اسفند 89 بسیار متشکرم با کمک شما مشکلم حل شد :thankyou: نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر