shadowsina 2 ارسال شده در خرداد 93 (ویرایش شده) با سلام میخوام فونت سایت رو تغییر بدم اما هرکاری میکنم نمیتونم. چندین روش هم امتحان کرم اما جواب نگرفتم. از روشی که اول فونت ها رو میسازیم بعد فولدرش رو تعریف میکنیم و فونت پیشفرض رو عوض میکنیم هم استفاده کردم اما تغییر نمیکنه. لازم به ذکر هست که در ویرایش قالب قسمت مدیریت میتونم فونت سایت رو انتخاب کنم، اما تنها فونت فارسی Tahoma هست. قالب هم قالب خارجی بوده و ترجمه شده. لطفا اگر کسی میتونه راهنمایی کنه آدرس سایت : AppSuite.ir ممنون ویرایش شده خرداد 93 توسط shadowsina نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
محمدحسین میری 3,094 ارسال شده در خرداد 93 درودبر شما خب این گونه موقع بهترین روش همون اضافه کردن دستی فونت به فایل های css هست بارها توسط مدیران و دوستان دیگر این موارد توضیح داده شده لطفا جستجو کنید نتایج زیادی خواهید یافت و زودتر به نتیجه می رسید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
shadowsina 2 ارسال شده در خرداد 93 (ویرایش شده) درودبر شما خب این گونه موقع بهترین روش همون اضافه کردن دستی فونت به فایل های css هست بارها توسط مدیران و دوستان دیگر این موارد توضیح داده شده لطفا جستجو کنید نتایج زیادی خواهید یافت و زودتر به نتیجه می رسید درود بوسیله این کد من امتحان کردم اما جواب نگرفتم @font-face { font-family: 'BKoodak'; src:url('fonts/BKoodakBold.eot?#') format('eot'), /* IE6?"8 */ url('fonts/BKoodakBold.woff') format('woff'), /* FF3.6+, IE9, Chrome6+, Saf5.1+*/ url('fonts/BKoodakBold.ttf') format('truetype'); /* Saf3?"5, Chrome4+, FF3.5, Opera 10+ */ } آموزش تصویری هم دیدم و باز هم فونت ها تغییری نمیکنه!! ویرایش شده خرداد 93 توسط shadowsina 1 واکنش ها : ghasemjoomina نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
محمدحسین میری 3,094 ارسال شده در خرداد 93 درود بر شما از این کد استفاده کنید @font-face { font-family: 'B Badr'; src: local('B Badr'), local('BBadr'), url("../fonts/BBadr.eot?") format("eot"), /* IE6-IE8 */ url("../fonts/BBadr.woff") format("woff"), /* Modern Browsers */ url("../fonts/BBadr.ttf") format("truetype"); /* Safari, Android, iOS */ } کد زیر را هم به یک تگ body در همان فایل اعمال کنید font-family: 'b badr', tahoma, arial !important; پوشه فونت درون قالب باید باشد پس ادرس دهی را توجه کنید تگ های بالا را در فایل css تون و در ابتدای فایل قرار بدید 2 واکنش ها : shadowsina و ghasemjoomina نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
topmihan 141 ارسال شده در خرداد 93 لطف کنید اگه قالبتون واسه فریمورک خاصی هست اعلام کنید طریق اضافه کردن فونت برای فریمورک ها متفاوته فریمورک های معروف مثل گانتری و وارپ و ... 1 واکنش ها : shadowsina نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
shadowsina 2 ارسال شده در خرداد 93 لطف کنید اگه قالبتون واسه فریمورک خاصی هست اعلام کنید طریق اضافه کردن فونت برای فریمورک ها متفاوته فریمورک های معروف مثل گانتری و وارپ و ... اگر هم مال فریمورک خاصی هست من اطلاعی ندارم درود بر شما از این کد استفاده کنید @font-face { font-family: 'B Badr'; src: local('B Badr'), local('BBadr'), url("../fonts/BBadr.eot?") format("eot"), /* IE6-IE8 */ url("../fonts/BBadr.woff") format("woff"), /* Modern Browsers */ url("../fonts/BBadr.ttf") format("truetype"); /* Safari, Android, iOS */ } کد زیر را هم به یک تگ body در همان فایل اعمال کنید font-family: 'b badr', tahoma, arial !important; پوشه فونت درون قالب باید باشد پس ادرس دهی را توجه کنید تگ های بالا را در فایل css تون و در ابتدای فایل قرار بدید بازم نشد. فایل رو ضمیمه کردم میشه یه نگاهی بهش بندازین؟ template.css نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
محمدحسین میری 3,094 ارسال شده در خرداد 93 درود بر شما درون فایل rtl.css وارد کنید دقت کنید پوشه font را بدرستی ادرس دهی کنید 1 واکنش ها : shadowsina نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
topmihan 141 ارسال شده در خرداد 93 سلام شما فقط یه پوشه سی اس اس گذاشتین نه قالب بگید قالب واسه کدوم شرکته 1 واکنش ها : shadowsina نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
shadowsina 2 ارسال شده در خرداد 93 (ویرایش شده) واقعا شرمنده اما هرکاری میکنم نمیشه. خیلی تلاش کردم اما نشد که نشد ... درود بر شما درون فایل rtl.css وارد کنید دقت کنید پوشه font را بدرستی ادرس دهی کنید در این فایل هم قرار دادم اما باز تغییر نکرد فونت رو هم در آدرس درست قرار دادم public_html/templates/jm-business-marketing/fonts فایلی که گفتید رو ضمیمه کردم، میشه شما لطف کنید تغییرات رو اعمال کنید تا من جایگزین کنم؟ شاید من اشتباه کپی و پیست میکنم. اسم فونت ها IranianSans.eot اگر هم به فایلی نیاز هست که قرار بدم شما تغییر بدید بگید تا بذارم ممنون از وقتی که میذاری سلام شما فقط یه پوشه سی اس اس گذاشتین نه قالب بگید قالب واسه کدوم شرکته والا من دقیق نمیدونم مال چه شرکتی هست اما از یه سایت برداشتم که خودش نوشته بود ترجمه کرده و هنوز هم قسمت های زیادی از قالب لاتین هست اما اسم قالبش : jm-business-marketing اگه جایی نوشته که اسمش چیه بگید تا از اونجا نگاه کنم و بنویسم ممنون از وقتی که میذاری rtl.css ویرایش شده خرداد 93 توسط shadowsina 1 واکنش ها : ghasemjoomina نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
topmihan 141 ارسال شده در خرداد 93 دوست عزیز قالب شما واسه شرکت مانستر هستش که طبق اطلاعات من فریمورک نداره من قالب رو دانلود کردم ولی متاسفانه تا چند روز آینده فرصت نصب ندارم اگه واستون مقدوره تقریبا یه هفته دیگه نتیجه کار من روی قالب رو مشاهده کنید البته از نظراتی که دوستان اراپه میدن هم انشالله استفاده نمایید حق یارتان 1 واکنش ها : shadowsina نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
shadowsina 2 ارسال شده در خرداد 93 دوست عزیز قالب شما واسه شرکت مانستر هستش که طبق اطلاعات من فریمورک نداره من قالب رو دانلود کردم ولی متاسفانه تا چند روز آینده فرصت نصب ندارم اگه واستون مقدوره تقریبا یه هفته دیگه نتیجه کار من روی قالب رو مشاهده کنید البته از نظراتی که دوستان اراپه میدن هم انشالله استفاده نمایید حق یارتان ممنون از لطفتون من تا روز شنبه بیشتر نیستم و یه سفر کاری میرم و دستم بند میشه حدود 3هفته اما تونستم تو سفر و نشد هم بعدش حتما نتیجه رو میبینم ممنون که این کارو انجام میدید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
topmihan 141 ارسال شده در تیر 93 سلام دوست عزیز ایام قدر رو تسلیت و میگم و بابت دیرکردم عذر خواهم من قالبی که فرمودین رو ئیدا کردم ( البته بسته نصبش رو نه فقط خود قالب ) نصب کردم و با کد زیر تونستم فونت رو بهش بشناسونم @font-face { font-family: 'BYekan'; src: url('../fonts/BYekan.eot'); /* IE9 Compat Modes */ src: url('../fonts/BYekan.eot?#iefix') format('embedded-opentype'); /* IE6-IE8 */ src: local('BYekan'), url('../fonts/BYekan.woff') format('woff'), /* Modern Browsers */ url('../fonts/BYekan.ttf') format('truetype'), /* Safari, Android, iOS */ url('../fonts/BYekan.svg#svgFontName') format('svg');/* Legacy iOS */ font-weight: normal; font-style: normal; } سپس با کد font-family: BYekan; فونت رو به موقعیت های مورد نظر نسبت بدین البته باید یه پوشه با نام fonts در روت قالبتون بسازید و فونت ها رو داخلش بریزید حق یارتان نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
ghasemjoomina 1 ارسال شده در بهمن 93 سلام به همگی من این کد رو به همین شکل که نوشتید توی سی اس اس نوشتم پوشه fonts رو هم درست کردم و فونتهامو ریختم اونجا. اما فونت قالبم تغییر نمیکنه قالبمو با آرتیستیر 4 ساختم. اینم فایل سی اس اس قالب هست که میذارم واسه دانلود میتونید بگید این کد رو باید دقیقاً کجای سی اس اس بنویسم؟ یا اگر ممکنه کد font-face رو در جای درستش بنویسید و مجدداً برای دانلود قرار بدید ممنون میشم http://s5.picofile.com/file/8170002218/template_Font_B_Roya_.css.html نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
ghasemjoomina 1 ارسال شده در بهمن 93 سلام به همگی من این کد رو به همین شکل که نوشتید توی سی اس اس نوشتم پوشه fonts رو هم درست کردم و فونتهامو ریختم اونجا. اما فونت قالبم تغییر نمیکنه قالبمو با آرتیستیر 4 ساختم. اینم فایل سی اس اس قالب هست که میذارم واسه دانلود میتونید بگید این کد رو باید دقیقاً کجای سی اس اس بنویسم؟ یا اگر ممکنه کد font-face رو در جای درستش بنویسید و مجدداً برای دانلود قرار بدید ممنون میشم http://s5.picofile.com/file/8170002218/template_Font_B_Roya_.css.html ردیف شد ممنونم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر