bartar 26 ارسال شده در اسفند 89 پلاگینی برای آلفایوزر پوینت می خوام که این مشکل منو حل کنه. مشکلم با آلفا یوزر و جی دانلود اینه که وقتی توسط دانلود منیجر فایلی از سایت من دانلود می شه از اعتیار آلفا یوزر به جای مثلا 200 تومن 600 و بعضی وقتا 800 تومن کسر می شه. در حالتی که دانلود منیجر رو غیرفعال می کنم مشکل حل می شه. یعنی کاربری که از دانلود منیجر استفاده می کنه و بخواد از سایت من دانلودی انجام بده با توجه به اینکه باید چند برابر قیمت پرداخت کنه (و با توجه به بحث یارانه ها) پدرش در میاد. بگین چکار کنم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
امیررضاتهرانی 612 ارسال شده در اسفند 89 احتما نسخه جی دانلود شما با نسخه آلفا شما همانگی نداره نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
reza1078 7 ارسال شده در اسفند 89 این مشکل در جی دانلود وجود دارد من به مدیر سایت (**** تبليغ ****) که رو سایتشون نصب است اطلاع دادم احتمالا ایشان اطلاعات بهتری داشته باشند نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
امیررضاتهرانی 612 ارسال شده در اسفند 89 همین سیستم روی سایت جومینا مارکت هم نصبه و مشکلی هم نداره موضوع اینه که نسخه جی دانلود باید با نسخه آلفا همخوانی داشته باشه نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
bartar 26 ارسال شده در اسفند 89 هر دو رو به آخرین ورژن آپدیت کردم ولی بازم مشکل حل نشده نسخه آلفا یوزر من الان 1.5.13 و نسخه جی دانلودم 1.8.1 Stable Build 840 هست. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
minaei 0 ارسال شده در خرداد 91 من هم همین مشکل رو دارم. از آلفا یوزر هم استفاده نمیکنم. اگر از دانلود منیجر برای دانلود استفاده شود تعداد دانلودها بسته به تعداد پارتهایی که توسط نرم افزار دانلود منیجر میشود اضافه میگردد. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر