JAFX 1 ارسال شده در خرداد 93 سلام.. من به دلایلی دریم ویویر dreamveawer 13. build 6390 رو نصب کردم... ولی محیطش خیلی با دریم ویویرهای ورژن پایین تر فرق میکنه... لطفا اگر کسی فایل آموزشی این نرم افزار رو داره به منم بده... منتظر پاسختون هستم ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------ بچه ها دمتون گرم... اگه از گوگل پیداش میکردم.. مطمئن باشید مزاحمتون نمی شدم... !!!! نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
دفاعی 872 ارسال شده در خرداد 93 سلام راستش ما هم سرچ کردیم چیز زیادی پیدا نکردیم سایت های انگلیسی هم که فک نکنم به کار شما بیاد در این شرایط شاید بتونید سی دی های آموزشی رو خریداری کنید یا از بازار کتاب آموزشیش رو چون گذاشتن آموزش های پولی بصورت رایگان در انجمن خلاف قانونه نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
JAFX 1 ارسال شده در تیر 93 نیست...لاتینش رو هم پیدا نکردم.. لااقل من لاتینش رو هم سرچ کردم... چون اگه پیدا می کردم... هزار تا روش بود تا ترجمه اش کنم.. اولین روشش این بود که خودم ترجمه اش کنم.. یا علی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر