niko 8 ارسال شده در اسفند 89 سلام دوستان خواسم بپرسم آیا افزونه ای برای نمایش مشخصات افراد شامل نام ونام خانوادگی ،تحصیلات و... +عکس وجود داره؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
امیررضاتهرانی 612 ارسال شده در اسفند 89 بله میتونید از فرم ساز استفاده کنید و بعد اطلاعات را فراخوانی نمایید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
niko 8 ارسال شده در اسفند 89 بله میتونید از فرم ساز استفاده کنید و بعد اطلاعات را فراخوانی نمایید میشه یکم بیشتر درمورد فراخوانی توضیح بدین نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Sir_Amin 21 ارسال شده در اسفند 89 با سلام منظور آقای تهرانی استفاده از افزونه هایی مانند http://www.joomina.ir/index.php?option=com_content&view=article&id=247&Itemid= است.که براختی با استفاده از اونها به جمع آوری اطلاعات می پردازید موفق باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
niko 8 ارسال شده در اسفند 89 منظورم این نیست که بخوام افراد خودشون اطلاعات را وارد کنند! منظورم اینه که میخوام یک سری افراد مثلا هئیت مدیره یک شرکت رو نمایش بدم فعلا من مشخصات رو مینویسم و زیرش خط میکشم سپس نفر بعد... حالا میخوام بدونم افزونه ای برای راحت کردن این کار وجود نداره که خیلی تمیز(مشخصات و عکس قاطی نشه) اعضا رو نشون بده نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
tanha_to0 31 ارسال شده در اسفند 89 دوست عزیز افزونه چارت سازمانی وجود دارد و در جومینا منتشر شده است( برای اعضاء) همچنین در فروشگاه نیز قرار گرفته است موفق باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
yanj 0 ارسال شده در اسفند 89 شما میتونین با کامپوننت جوم سوشال رو نصب کنین و از ماژول helo me جوم سوشال هم برای نشان دادن اطلاعات کاربراتون استفاده کنین.شما میتوانید از کامپوننت جوم سوشال استفاده کنید وبرای نشان دادن مشخصات کاربراتون ماژول helo me جوم سوشالو نصب کنین نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
niko 8 ارسال شده در اسفند 89 شما میتونین با کامپوننت جوم سوشال رو نصب کنین و از ماژول helo me جوم سوشال هم برای نشان دادن اطلاعات کاربراتون استفاده کنین. واسه کار به این کوچیکی که نمیشه یه جامعه مجازی کامل نصب کنم بنظرم رسید که باید یه چیز مثل helo me واسه جوملا پیدا کنم یا یه جوری بنویسم:idea: نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر