shahram_pc 0 ارسال شده در خرداد 93 با سلام.من برای سایت قالب رایگان نرم افزار سایت جومی رو دانلود کردم.تنها جاییشو که نتونستم تغییر بدم.کلمه نرم افزار بالای قالب هستش که همه جا هم تکرار میشه.نمی دونم دوستان اکه با این قالب رایاگان کار کردید.کمکم کنید.چی جوری تغییرش بدم مرسی. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
فرحزادیان 947 ارسال شده در خرداد 93 با سلام به انجمن جومینا خوش آمدید لطفا دموآنلاین قرار دهید موفق باشید 1 واکنش ها : shahram_pc نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
shahram_pc 0 ارسال شده در خرداد 93 با سلام به انجمن جومینا خوش آمدید لطفا دموآنلاین قرار دهید موفق باشید ممنون حل شد.لوگو رو جستجو کردم تو فایل ها و تغییر دادم. یک مشکل برای من به وجود اومده.بعد از نصب زمپ قالب رو می خوام نصب کنم. در لوکال با این ارور مواجه میشم.می تونید کمکم کنید.؟ Warning: require_once(E:\xampp\htdocs\zaara/includes/defines.php) [function.require-once]: failed to open stream: No such file or directory in E:\xampp\htdocs\zaara\index.php on line 18 Fatal error: require_once() [function.require]: Failed opening required 'E:\xampp\htdocs\zaara/includes/defines.php' (include_path='.;E:\xampp\php\PEAR') in E:\xampp\htdocs\zaara\index.php on line 18 فولدر include و فایل define.php که requirce شده هم وجود دارند در فایل قالب ولی نمی دونم چرا موقع نصب قالب require می شن و ارور می دن. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
محمدحسین میری 3,094 ارسال شده در خرداد 93 درود بر شما سوال جدید در تایک جدید! قوانین را رعایت کنید سپاس گذاریم 1 واکنش ها : shahram_pc نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر